Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte


Scorpion:

Bărbatul Scorpion este foarte gelos, răzbunător și are tendința de a fi foarte posesiv. De altfel, acești bărbați sunt lideri în clasamentul bărbaților cu cele mai multe defecte. Mai mult decât atât, este foarte dificil să comunicați cu un astfel de bărbat, deoarece își va impune mereu dorințele lor. Bărbații Scorpion de multe ori își învinovățesc partenerele pentru propriile lor greșeli.


Berbec:

Bărbații Berbeci sunt destul de controversați și nepoliticoși, care tind să acționeze fără să se gândească înainte. Berbecii sunt foarte egoiști, deși nu recunosc lucrul acesta. Un astfel de bărbat cu orice preț va încerca să-și ascundă greșelile pe care le face.


Capricorn:

Independența și curajul bărbaților Capricorn atrag de multe ori femeile. În spatele acestora, însă, se află un






caracter care vrea să se impună cu orice preț. Bărbatul Capricorn este încăpățânat și face mereu numai ceea ce vrea. Reprezentanții acestui semn zodiacal își pun întotdeauna cariera în fața tuturor lucrurilor.


Pești:

Femeile care au o relație cu acest semn zodiacal trebuie să lupte cu suspiciunea lor constantă. Peștii au o intuiție foarte puternică, dar, uneori, devin prea irascibili și au tendința de a condamna persoanele din jurul lor, fără ca acestea să greșească cu ceva. De asemenea, se enervează foarte repede și mereu sunt nemulțumiți de partenerele lor.


Săgetător:

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt prieteni minunați, însă au un caracter dificil atunci când vine vorba de a construi o poveste de dragoste. Săgetătorii sunt prea libertini pentru a lua lucrurile în serios. Prin urmare, tind să schimbe femeile foarte des.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS