3 zodii de bărbaţi care îţi vor frânge inima

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 zodii de bărbaţi care îţi vor frânge inima


Gemeni:

Pe primul loc în topul celor mai rele zodii de bărbații se regăsesc Gemenii. Acești bărbați știu să fie sarmanți și gentlemani, însă nu te lăsa dusă de val. Bărbații din zodia Gemeni sunt duali și au scopuri ascunse. Sunt mânați de dorința de se#, așa că se poate să ai parte de o relație foarte tumultuoasă. Nu pot fi fideli și umblă din floare în floare. Se plictisesc rapid și sunt mereu în căutare de noi victime.


Balanţă:

Bărbații Balanță se îndrăgostesc foarte ușor, însă nu de oricine. Își aleg atent partenerele și acestea trebuie să îndeplinească niște criterii riguroase. Iubesc luxul, așa că vor avea lângă ei femei elegante, independente și puternice. Totuși, bărbații Balanță






iau greu decizii sau își pot schimba rapid starea de spirit. Azi pot părea cei mai îndrăgostiți bărbați, iar mâine te vei putea trezi părăsită.


Vărsător:

Bărbații Vărsător sunt foarte „alunecoși”. Sunt familiști și țîn enorm la partenerele lor, însă tind să cadă ușor în ispită. Nu pot rezista tentației, așa că ar putea înșela în orice secundă. Sunt mereu în căutare de noi aventuri. Au o minte diabolică și pun la cale scenarii demne de filme pentru a-și ascunde infidelitățile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS