Topul zodiilor care au nevoie constantă de sprijin emoțional

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care au nevoie constantă de sprijin emoțional


Este perfect normal să fii alături de partenerul tău atunci când în viața sa are loc un eveniment nefericit. Are nevoie de o persoană care să îl sprijine și să îl ajute să treacă peste momentele dificile, iar acest lucru este ușor de înțeles. Cu toate acestea, există și zodii care văd în partenerii lor un refugiu, așadar au nevoie constantă de sprijin emoțional din partea lor.

Astfel, așa cum Săgetătorul are nevoie de spațiu, aventură și distracție într-o relație, există și zodii care doresc afecțiune și apreciere în orice moment. Ți-am pregătit o listă cu cele 4 zodii care au nevoie constantă de sprijin emoțional.


RAC:

Dacă ești pasionată de aștrii, știi deja că Racii se numără dintre cele mai emoționale și sensibile zodii. Aceștia au diferite perioade, în care își schimbă complet comportamentul, iar partenerii lor trebuie să îi înțeleagă întotdeauna.


Probabil știi deja că simte mereu nevoia să fie protejat și înțeles și tocmai de aceea discută cu tine toate ideile și sentimentele sale. De obicei, nativul Rac vede în partenerul rău o zonă de confort emoțional și de aceea ce important să simtă că poate avea încredere în tine în orice situație. Acesta este mereu în căutarea unei legături profunde cu persoana iubită.


LEU:

Leii sunt cunoscuți drept persoane hotărâte și puternice, cu o mândrie greu de întrecut. Cu toate acestea, nu pot face totul singuri și tocmai de aceea caută un partener care să îi sprijine 100%. Aceștia au nevoie de acea persoană care să le fie alături în fiecare situație, fie că vorbim despre un moment important în carieră sau de un eveniment nefericit în viața personală.

Pentru ei înțelegerea emoțională este cea mai importantă, așadar vor avea nevoie să fie ascultați pentru fiecare problemă și nesiguranță.


BALANŢĂ:

De obicei, aproape orice persoană caută într-o relație dragoste și preferă să apeleze la prietenii apropiați pentru sprijin emoțional. Acest lucru este puțin diferit pentru nativul Balanță, deoarece el dorește să regăsească toate aceste trăsături într-un singur partener.

Așadar, într-o relație, nativul Balanța caută un partener care să îl completeze, care să îl ajute să se înțeleagă mai bine pe sine. Asta înseamnă că pentru această zodie partenerul îndeplinește mai multe roluri. Vor iubire, înțelegere, prietenie, precum și sprijin în toate domeniile.


SCORPION:

Scorpionul este o zodie a extremelor. Atunci când relația lor funcționează perfect, nu există o altă persoană la fel de pasionată și loială ca nativul Scorpion, însă dacă acesta nu se simte sprijinit emoțional de partener, va deveni foarte posesiv.

Scorpionii au nevoie, în general, de o persoană care le poate oferi afecțiune și le poate înțelege comportamentul, deoarece aceștia au adesea schimbări de dispoziție. Lângă un partener devotat, ei pot lucra la acest aspect și pot avea o relație frumoasă, bazată pe încredere și înțelegere. Scorpionul poate oferi momente de neuitat, însă are nevoie de stabilitate înainte de orice.

Dacă zodia partenerului tău se află pe această listă, nu te gândi că este egoist pentru că are nevoie de tine, ci pur și simplu încearcă să vezi acest lucru ca pe un mod în care vă sprijiniți reciproc, deoarece fiecare persoană are nevoie de iubire și înțelegere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS