Trei zodii care vor înșela în 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Trei zodii care vor înșela în 2019


Deși ne este greu să recunoaștem aceste lucru, unele persoane pur și simplu sunt mai predispuse să înșele decât altele. Acest lucru poate fi datorat trăsăturile acestora, dar și faptului că pot cădea mai repede în ispită. Așadar, nu este vorba doar de alegerile pe care le facem, de relația pe care o avem cu cel drag sau de personalitatea noastră. Uneori și zodia în care ne-am născut poate să influențeze acest lucru.


Săgetător:

Nici nu este de mirare că Săgetătorul se află primul pe listă! Nevoia de aventură se va acutiza începând cu anul viitor și te va determina să faci orice îți stă în putință pentru a simți adrenalină și libertate. Dacă până acum relația în care te aflai nu îți mai satisfăcea toate nevoile sau dorințele, există șanse mari să îți găsești consolarea în brațele altei persoanei.


Vărsător:

Vărsătorul este cunoscut pentru faptul că are mereu nevoie de spațiu, dar și că se simte constrâns atunci când se află într-o relație serioasă. În 2019, poți decide să pui capăt unei legături într-o mod nu tocmai plăcut. Vei hotărî să îți înșeli perechea deoarece nu mai poți face față presiunii, dar și pentru că ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Deși vei avea câteva dubii la început, această nouă legătură va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.


Gemeni:

Situația tensionată din relația de cuplu din ultima vreme nu va avea consecințe tocmai pozitive asupra calității vieții tale. Ești epuizată psihic iar toată această extenuare va culmina la începutul anului viitor. O altă persoană interesantă va apărea în viața ta și îți va cuceri inima. Poate fi vorba despre acel bărbat misterios de la locul de muncă sau despre tipul peste care ai dat în metrou. Îți vei asculta pentru prima dată vocea inimii și te vei lăsa pradă ispitei. Deși vei avea unele regrete, va fi prea târziu pentru a mai schimba ceva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS