Topul zodiilor care sunt potrivite pentru a fi preşedinte

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care sunt potrivite pentru a fi preşedinte


Preşedintele ideal trebuie să fie o persoană hotărâtă, calculată şi cu siguranţă trebuie să aibă putere de convingere. Oricine poate deveni preşedinte, indiferent de zodie, dar astrele ne ajută puţin şi în această problemă. Iată care sunt cele mai potrivite cinci zodii pentru a sta la conducerea unei ţări.


5. Taurul ocupă ultimul loc în top, dar asta nu înseamnă că nu are calităţi de lider bine înrădăcinate. Taurul este decis şi sigur pe sine, problema lui este că se lasă influenţat de cei din jur şi asta îl face, uneori, să îşi piardă din încredere. Taurul este potrivit pentru a fi preşedinte şi datorită faptului că este un bun organizator şi reacţionează bine la stres. Totuşi, pentru a ajunge la cârma unei ţări trebuie să depună mari eforturi pentru a se tempera, el fiind un agitat din fire.


4. Fecioara este, cu siguranţă, una dintre zodiile capabile să facă faţă stresului pe care îl presupune o asemenea funcţie. Fecioarele sunt organizate, hotărâte şi au spirit de iniţiativă. Singura problemă este că, atunci când sunt într-o situaţie limită, îşi pierd calmul, un element esenţial. Asta însă nu scade din ambiţia cu care este dotată orice persoană aflată sub acest semn zodiacal.

Fecioara este potrivită pentru funcţia de preşedinte, atât timp cât ştie să gestioneze cu calm situaţiile dificile. De obicei, Fecioara nu se încrede în oricine, aşa că, în caz de nevoie, persoanele apropiate vor fi dispuse să ajute cu adevărat.


3. Pe locul trei în topul zodiilor care sunt potrivite să fie preşedinte se află Balanţa. Organizarea este punctul forte, completată de calităţi importante. Balanţa este răbdătoare, calculată şi, în consecinţă, un foarte bun lider. Balanţa nu numai că va fi un preşedinte respectat, dar va fi şi unul iubit. Problemele apar atunci când există situaţii de criză, căci Balanţei nu îi place să simtă că pierde controlul. Soluţia, în acest caz, este să se bazeze pe persoanele de încredere din jur.


2. Zodia Rac este o zodie potrivită pentru a deveni preşedinte. Persoanele în zodia Rac sunt muncitoare şi pregătite să facă faţă provocărilor de orice fel. În plus, sunt foarte buni vorbitori, ceea ce este esenţial într-o funcţie ce aparţine de politică. Totodată, Racii sunt emotivi şi sensibili, dar asta poate deveni un atu dacă sunt consiliaţi de persoanele potrivite şi nicidecum un obstacol în drumul către preşedinţie.


1. Președintele ideal este, fără îndoială, Leul. Persoanele aflate în zodia Leu sunt lideri înnăscuţi. Ei domină oriunde s-ar afla, indiferent de câţi oameni sunt înconjuraţi. Când Leul ţine un discurs, publicul va arăta respect şi va asculta cu atenţie. Această putere îi va atrage pe cei mai mulţi, iar președintele are nevoie de oameni care să îl susţină în tot ceea ce face…

Atât timp cât președintele în zodia Leu nu devine mai arogant decât este cazul, nu va avea probleme nici cu alegătorii, nici cu cei alături de care lucrează. O altă calitate importantă este corectitudinea care îl caracterizează, iar acest lucru va fi cu siguranță apreciat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS