Topul zodiilor care iubesc sincer şi cu multă pasiune

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care iubesc sincer şi cu multă pasiune


Fiecare zodie este diferită în felul ei, mai ales în ceea ce priveşte partea emoţională. Anumiţi nativi preferă să îşi ţină ascunse sentimentele, să nu arate tuturor ceea ce este în sufletul lor, iar altele emană bucurie pe chip de fiecare dată când persoana iubită apare în peisaj. Sunt zodii care nu ştiu să se exprime şi uneori par indiferente, chiar dacă inima le bate cu multă putere, în schimb, altele sunt pasionale şi dornice să îţi arate în fiecare clipă cât de mult te preţuiesc.


BERBEC:

Poate uneori nu îţi arată deschis ceea ce gândesc şi nu folosesc cuvinte mari, dar este de ajuns să îi priveşti în ochi ca să îţi dai seama că sunt cu adevărat îndrăgostiţi. Sunt sinceri şi înţelegători şi chiar dacă firea lor nu este deloc răbdătoare, iar orgoliul este imens, ei bine, sunt în stare să lase totul domol şi să îşi schimbe comportamentul de dragul tău. Sunt blânzi, tandri şi pasionali atunci când iubesc o persoană.






GEMENI:

Ar face totul pentru tine, chiar dacă nu vei realiza acest lucru la început. Sunt genul de persoane care se ataşează foarte repede, dar nu uită niciodată un om pe care l-au lăsat în inima lor. Nu sunt mămoşi, însă şi Gemenii au momentele lor în care îşi doresc o îmbrăţişare, un sărut şi o clipă în doi. Sunt sinceri, iar dacă au în inima lor pe cineva, nu se vor uita o clipă în altă parte. Îşi concentrează întreaga atenţie asupra acelei persoane care merită.


LEU:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal formează relaţii şi familii bine închegate, pentru că au un simţ dezvoltat în acest sens. Sunt înţelegători, răbdători, te ajută şi te sfătuiesc de fiecare dată când ai nevoie, te ţin în braţe până adormi şi îţi sărută fruntea când simt că vrei să plângi. Când iubesc, Leii iubesc sincer, pasional, fără jocuri, fără flirturi cu alte persoane şi nici urmă de infidelităţi. Se dedică unei relaţii complet.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS