Topul celor mai geloase zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul celor mai geloase zodii


Sunt câteva zodii care, atunci când sunt într-o relație, duc gelozia la extrem, chiar dacă trădarea are loc doar în mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face să izbucnească. Acestea sunt cele mai geloase zodii din horoscop:


Scorpion. Scorpionul se află pe prima poziție în topul celor mai geloase zodii. Nu încerca să îi faci geloși pe acești nativi și nu te juca pentru că ei au un al șaselea simț care îi face să își dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie.


Rac. A doua zodie care își manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte ușor, dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuți și orice persoană își poate da seama că sunt nervoși sau iritați.


Dacă vorbești despre un alt tip în fața lor, se vor holba la tine sau își vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacționeze în vreun fel, dar fierbe pe dinăuntru.


Leu. Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecțiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioși și se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sincer cu nativul din zodia Leu, dar să nu te deranjeze să îl și lauzi uneori, pentru a-i hrăni orgoliul și a-l face să se simtă mândru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS