Top 3 zodii care încep săptămâna cu ghinion în afaceri

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care încep săptămâna cu ghinion în afaceri


Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite să acţioneze cu mare băgare de seamă atunci când au de rezolvat anumite sarcini sau au de semnat un contract important al firmei pentru care lucrează. Fiţi foarte atenţi, cu ochii în patru şi nu lăsaţi nimic neverificat! S-ar putea ca anumite persoane să încerce să vă păcălească şi să vă „vindă gogoşi”, sperând ca voi să nu observaţi. Nu toată lumea vă este alături, nu aveţi încredere în oricine vi se declară prieteni. Veţi avea de pierdut.


Balanţă:

Balanţele trebuie să facă o schimbare majoră în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă nu vă mai simţiţi în largul vostru, banii nu vă ajung, iar acea avansare profesională pe care o tot aşteptaţi nu vine, ar fi cazul să vă gândiţi la alte posibilităţi.






Un alt serviciu nu este totuşi o idee rea, mai ales că poate aveţi nevoie şi de o schimbare a peisajului, de a cunoaşte noi oameni şi de a avea parte de noi experienţe.


Peşti:

Peştii au făcut o greşeală destul de mare pentru care vor fi nevoiţi să plătească. Superiorii nu vor fi mulţumiţi. Bine ar fi să vă pregătiţi pledoaria, scuzele de rigoare, precum şi un plan pentru a repara toate stricăciunile de care vă faceţi vinovaţi. Altfel, lucrurile s-ar putea să se înrăutăţească, iar dacă nu acţionaţi aşa cum trebuie, riscaţi să rămâneţi fără un loc de muncă şi fără niciun sprijin din partea apropiaţilor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS