Top 3 zodii care au noroc de bani în acest weekend

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care au noroc de bani în acest weekend


Berbec:

Weekendul vine cu schimbări pentru cei născuţi în zodia Berbec, dar în bine! Aveţi tot timpul necesar pentru a vă gândi la viitor şi pentru a pune bazele unei afaceri profitabile. Acceptaţi propunerea unor oameni de încredere dacă vă doriţi aliaţi. Primele semne ale succesului nu vor întârzia să apară şi categoric vă veţi bucura mult pentru pasul pe care l-aţi făcut. Aveţi curaj, veştile bune nu vor întârzia să apară.






Capricorn:

Motive de bucurie vor avea şi nativii Capricorn, în acest weekend, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. S-ar putea să primiţi un apel telefonic, în care chiar şeful vostru să vă felicite pentru parcursul demn de admiraţie pe care l-aţi avut în ultima vreme în interiorul organizaţiei. Drept urmare, există posibilitatea să fiţi premiaţi cu o mărire de salariu sau un bonus generos. Nu este exclusă nici posibilitatea unei avansări în plan profesional!






Scorpion:

Liniştea din casa Scorpionilor ar putea fi întreruptă de o veste fabuloasă. Există şansa ca o anumită rudă, fie ea îndepărtată ori destul de apropiată să vă includă în testament şi să vă lase moştenire o avere de luat în considerare. Doar voi ştiţi care ar putea fi motivele în urma cărora să primiţi acest gest de apreciere, însă nu profitaţi de această ocazie pentru a sărbători fastuos. Se prea poate ca această sumă să nu vă fie trimisă în viitorul imediat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS