Horoscopul lunii septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: septembrie 2019


Horoscop septembrie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec septembrie 2019
În cursul și în preajma datei de 1, pare că randamentul de care dai dovadă este deasupra cotelor obișnuite. În cursul sau jurul datelor de 2 și 12, poți întâmpina unele greutăți la serviciu. Poate fi vorba de sarcini de lucru complexe sau cu așteptări greu de realizat. În cursul sau preajma lui 3 și 13, reușești să le duci la bun sfârșit fără prea mari dificultăți și să te afirmi prin intermediul lor.

În cursul sau jurul datelor de 4, 7 și 14, acestea ar putea reapărea sau poate te confrunți cu unele probleme de sănătate destul de serioase. În cursul sau în preajma datei de 6, multe dintre acestea se rezolvă, deși trebuie să depui unele eforturi. În cursul sau jurul datelor de 5, 8, 9 și 19, nivelul tău de productivitate crește și ai capacitatea de muncă necesară să realizezi tot ce ți-ai propus.

Din 14 încolo, centrul de interes se mută de relațiile cu cei din jur, fie ele de natură profesională sau personală. Începând din data de 17, ascensiunea ta profesională se desfășoară mai puțin greoi decât până acum. În cursul sau jurul datei de 21, se poate să te frustreze anumite lucruri, iar efectul se resimte în nivelul stimei tale de sine. În 22 și 25, se arată unele tensiuni cu șefii.






Horoscop septembrie 2019, Taur:

Horoscop Taur septembrie 2019
Aspectele formate în cursul sau preajma datei de 1 semnalează faptul că începi luna într-o notă pozitivă. Nu le permite tendințelor de gelozie să preia controlul în datele de 2 și 12. În cursul sau jurul lui 3 și 13, se arată o perioadă favorabilă pentru cupluri sau pentru cei care caută să se împlinească pe plan sentimental. În raport cu amicii, se conturează unele probleme de încredere în 4, 7 și 14.

În cursul sau în jurul datei de 6, pot reveni în peisaj tendințele de posesivitate, dar reușești să nu le lași să te controleze. Zilele de 5, 8, 9 și 19, se arată a fi bune pentru cei care au relații la distanță sau al căror partener provine dintr-o altă cultură. Din 14 încolo, eforturile tale se îndreaptă preponderent pe plan profesional, unde se prea poate să înregistrezi progrese foarte mari.

După data de 17, privești viața dintr-un unghi mai larg. În cursul sau în preajma datei de 21, pot reveni problemele în raport cu prietenii sau poate constați că anumite proiecte ori planuri de lungă durată îți creează unele pagube financiare prea mari. În cursul sau jurul zilelor de 22 și 25, sarcinile care ți se oferă la locul de muncă s-ar putea complica destul de mult. Dă dovadă de profesionalism.






Horoscop septembrie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni septembrie 2019
În cursul sau în jurul datei de 1, ajung la un deznodământ fericit unele probleme de familie cu care te-ai confruntat în ultima vreme. În cursul sau preajma lui 2 și 12, apar tensiuni în relația cu partener pe seama unor teme de natură domestică sau casnică. În cursul sau jurul lui 3 și 13, se animă atmosfera în plan familial. În zilele de 4, 7 și 14, te împarți mai greu între carieră și familie.

În cursul sau preajma lui 6, perspectiva unor investiții de natură gospodărească riscă să producă discuții în contradictoriu în cuplu. Acestea se remarcă și în datele de 5, 8, 9 și 19, cu mențiunea că po viza și unele probleme de natură succesorală. Din 14 încolo, atenția ta se mută pe plan sentimental și în relație cu copiii. Dacă ești singur(ă), îți poate stârni interesul o persoană specială.

După data de 17, se ivesc mai multe șanse de câștig în raport cu partenerul de viață și/ sau afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 21, se pot duce aprige lupte pentru putere între tine și persoana iubită și/ sau asociat. În cursul sau în preajma zilelor de 22 și 25, s-ar putea contura unele tendințe de gelozie și posesivitate, fie în comportamentul tău, fie în cel al persoanei iubite.






Horoscop septembrie 2019, Rac:

Horoscop Rac septembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, se creează un context astral propice stabilirii de parteneriate, respectiv conturării și dezvoltării de idei de afaceri sau proiecte de grup. În cursul sau jurul lui 2 și 12, intervin unele probleme la serviciu care implică să depășești problemele de comunicare cu colegii de muncă. În cursul sau preajma lui 4, 7 și 14, acestea s-ar putea accentua și mai mult.

În cursul sau jurul lui 6, revin provocările pe plan profesional, dar ești deschis(ă) la sfaturi și recomandări. În cursul sau în preajma datelor de 5, 8, 9 și 19, se pot duce negocieri cu succes sau poate că ai parte de întâlniri importante cu potențiali colaboratori și clienți. Din data de 14 încolo, centrul tău de interes ar trebui să se mute în zona familiei, unde sunt multe lucruri de rezolvat.

După data de 17, relaționezi mai ușor cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 21, ți se pot delega unele sarcini de serviciu care sunt mai greu de finalizat. În cursul sau în preajma zilelor de 22 și 25, se prefigurează unele motive de dispută între tine și partener pe seama unor teme de natură domestică. Trebuie să ajungeți la un numitor comun.






Horoscop septembrie 2019, Leu:

Horoscop Leu septembrie 2019
În cursul sau în jurul datei de 1, se arată o perioadă favorabilă în plan profesională, care ar putea veni la pachet cu unele oportunități de ordin financiar. Ai grijă în schimb pentru că, în cursul sau în preajma datelor de 2 și 12, ai putea face unele cheltuieli semnificative dar nenecesare. Șanse de câștig mai pot apărea și în datele de 3 și 13, dar vin la pachet cu plăți în zilele de 4, 7 și 14.

În cursul sau în jurul datei de 6, se prefigurează alte cheltuieli, dublate iar de unele câștiguri. În cursul sau în preajma zilelor de 5, 8, 9 și 19, dispui de un randament de invidiat, ceea ce îți permite să te ocupi de unele sarcini extraprofesionale aducătoare de profituri. După data de 14, abilitățile tale de comunicare se potențează, prilej numai bun să convoci negocieri și întrevederi.

Din 17 încolo, productivitatea ta începe să crească treptat, iar cu sănătatea stai mai bine decât pân-acum. În cursul sau în preajma zilei de 21, se pot face simțite unele tendințe de posesivitate și gelozie în cuplu. În cursul sau în jurul zilelor de 22 și 25, pot apărea unele probleme de comunicare între tine și colegii de muncă, ce riscă să-ți afecteze calitatea muncii depuse.






Horoscop septembrie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară septembrie 2019
În cursul sau în preajma datei de 1, se formează un context astral propice negocierilor, semnării de contracte, întrevederilor de afaceri, audiențelor și ședințelor care vizează unele proiecte, idei de afaceri sau planuri pe termen lung. În cursul sau în preajma zilelor de 2 și 12, ar putea apărea unele tensiuni în raport cu cei dragi. În cursul sau jurul datelor de 3 și 13, pari să te simți bine în pielea ta.

În cursul sau în preajma zilelor de 4, 7 și 14, se conturează unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. În cursul sau preajma datelor de 5, 8, 9 și 19, atmosfera din planul sentimental se animă, prilej numai bun ca burlacii(ăcițele) acestui semn să-și găsească curajul de a aborda pe acel cineva special. După data de 14, apar unele oportunități de a încasa profituri.

Din 17 încolo, comunici mai ușor cu persoana iubită și copiii. În cursul sau în preajma zilei de 21, se prefigurează unele tensiuni între tine și partener pe seama unor teme de ordin gospodăresc. În cursul sau în preajma zilelor de 22 și 25, se arată un moment bun să pleci într-o vacanță scurtă. Unii(ele) nativi(e) pot cunoaște o persoană specială la mare distanță de casă care le cade cu tronc.






Horoscop septembrie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă septembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, dar ești suficient de motivat(ă) să realizezi tot ce ți-ai propus pentru începutul acestei luni. În cursul sau în preajma zilelor de 2 și 12, nu pleca prea mult urechea la cele auzite din gura târgului. În cursul sau în preajma datelor de 4, 7 și 14, poți avea parte unele complicații la serviciu sau pe partea de sănătate.

În cursul sau în preajma zilelor de 6, familia te asigură de sprijinul ei moral dacă te confrunți cu ele acuze sau bârfe mincinoase. În cursul sau preajma zilelor de 5, 8, 9 și 19, ești ceva mai retras(ă), meditativ(ă) poate, semn că nu-ți prind prea bine companiile zgomotoase și situații sub presiune. După data de 14, îți revine încrederea în propria persoană și te simți mai bine în pielea ta.

Din 17 încolo, te înțelegi mai bine cu familia, iar subiectele care pân-acum vă aduceau la discuții în contradictoriu le poți confrunta cu mai mult succes. În cursul sau în preajma zilei de 21, pot apărea tensiuni între tine și unii colegi de muncă. În cursul sau în jurul zilelor de 22 și 25, ai grijă să nu intri în dispute cu membrii familiei. Caută mai degrabă să încurajezi la dialog.






Horoscop septembrie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion septembrie 2019
În cursul sau în preajma datei de 1, se duc discuții productive în vederea implementării și/ sau a dezvoltării unor idei de afaceri împreună cu celelalte părți implicate. În cursul sau în preajma lui 2 și 12, ar fi indicat totuși să nu faci încă investiții în acest sens. În zilele de 3 și 13, se observă primele progrese înregistrate în privința acestor proiecte, ceea ce te motivează să continui.

În cursul sau în preajma zilelor de 4, 7 și 14, îți poate fi greu să te împarți echitabil între planurile de viitor și preocupările de moment. În cursul sau jurul zilelor de 5, 8, 9 și 19, apar primele profituri din direcția unor proiecte de grup. Din 14 încolo, ar putea ieși la suprafață unele frustrări și nemulțumiri a căror existență ai încercat să o negi o vreme destul de îndelungată.

După data de 17, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează, prilej numai bun să nu mai amâni unele întâlniri și negocieri foarte importante. În cursul sau în preajma zilei de 21, nu te lansa în alte cheltuieli decât cele necesare. În cursul sau jurul zilelor de 22 și 25, nu pleca urechea la gura târgului și nu da prea multă crezare zvonurilor care circulă în această perioadă.






Horoscop septembrie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător septembrie 2019
În cursul sau preajma datei de 1, nu numai că randamentul tău este la înălțime, dar te poți alege și cu unele profituri destul de importante. În datele de 2 și 12, ar putea să se contureze tensiuni între tine și superiori. În cursul sau jurul datelor de 3 și 13, pot apărea unele oportunități de afirmare în câmpul profesional. În cursul sau preajma zilelor de 4, 7 și 14, s-ar putea să se ajungă la dezbateri aprinse.

În cursul sau în jurul lui 6, reapar tensiuni între tine și șefi, dar acest lucru nu te împiedică să primești un bonus sau o primă. În cursul sau în preajma zilelor de 5, 8, 9 și 19, se mai pot ivi și alte oportunități de câștig. Din 14 încolo, te axezi mai mult pe planuri de viitor și proiecte de grup. După data de 17, se înmulțesc treptat oportunitățile care îți pot genera profiturile dorite.

În cursul sau în preajma datei de 21, s-ar putea contura unele stări conflictuale în raport cu membrii familiei. În cursul sau în jurul zilelor de 22 și 25, nu se recomandă să faci investiții în planuri de viitor. La fel de posibil este să constați că poate nu generează profiturile la care te-ai așteptat, ceea ce riscă să te demotiveze. Nu-ți pierde speranța, ci caută să vezi ce ar fi de făcut.






Horoscop septembrie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn septembrie 2019
Începutul acestei luni, mai exact data de 1, te surprinde într-o dispoziție, cu un tonus mental la înălțime și cu bateriile încărcare. În cursul sau în preajma datei de 2, situația s-ar putea să se schimbe și să-ți mai pierzi din avânt. În cursul sau jurul lui 3 și 13, poți întreprinde călătorii la mare distanță de casă ori te înscrii la unele scursuri. În cursul sau preajma lui 4, 7 și 14, ai grijă la ton.

În cursul sau jurul lui 6, starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult, dar caută să te echilibrezi cumva. În cursul sau în preajma zilelor de 5, 8, 9 și 19, pare că stai mai bine în ceea ce privește dispoziția și entuziasmul. Din 14 încolo, primești mai mult oportunități de a te afirma pe plan profesional. După data de 17, ești mai abordabil(ă) și mai deschis(ă) în raport cu ceilalți.

În cursul sau în preajma zilei de 21, ai putea fi tentat(ă) să acorzi prea multă importanță anumitor bârfe sau zvonuri neadevărate care se vehiculează în jurul tău. În cursul sau în jurul datelor de 22 și 25, se pot contura unele tensiuni în relație cu șefii. Bine ar fi să nu le dai curs și să nu arunci gaz pe foc, pentru că există riscul să te priveze de unele oportunități de a urca în ierarhie.






Horoscop septembrie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător septembrie 2019
Începutul de lună, dar mai ales data de 1, vine la pachet cu o atmosferă pozitivă în plan familial, cu toate că nu merg toate așa cum ți-ai fi dorit. În cursul sau în preajma zilelor de 2 și 12, nu te încrede în nimeni mai mult decât în tine. În cursul sau jurul datelor de 3 și 13, se conturează unele șanse de câștig în asociere cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Profitați la timp de ele.

În cursul sau în preajma zilelor de de 4, 7 și 14, apar și primele cheltuieli pe care nu ți le-ai fi dorit. În cursul sau jurul datei de 6, s-ar putea să te îndepărtezi de unele persoane care nu s-au dovedit loiale. În cursul sau în preajma zilelor de 5, 8, 9 și 19, se manifestă și alte asemenea sfârșituri de ciclu, care își permit să deschizi noi capitole de mare perspectivă în viața ta.

După data de 14, se arată oportunități de călătorie și de perfecționare a studiilor. Din 17 încolo, resimți mai puțin decât până acum acele frustrări și nemulțumiri care ți-au dat târcoale în ultima perioadă. În cursul sau jurul datei de 21, ferește-te să faci investiții în proiecte de grup, întrucât în cursul sau preajma datelor de 22 și 25, acestea riscă să conducă la unele pagube destul de mari.






Horoscop septembrie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti septembrie 2019
În cursul sau în jurul datei de 1, se formează un context astral propice întâlnirilor de afaceri care vizează discuții privind strategii viitoare. În cursul sau în preajma zilelor de 2 și 12, pot apărea unele lupte pentru putere destul de puternice între tine și persoana iubită și/ sau asociați. În cursul sau în preajma zilelor de 3 și 13, se animă sectorul relațional, semn că poți închega not legături.

În cursul sau în preajma zilelor de 4, 7 și 14, pot apărea unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. În cursul sau jurul zilelor de 5, 8, 9 și 19, poți atrage sponsori, poți întâlni persoane care îți împărtășesc viziunile și idealurile sau ai putea să primești feedback-ul de care ai nevoie pentru a-ți implementa o idee de afaceri. Profită de toate sfaturile pe care le primești.

După data de 14, se arată un moment bun să investești o parte din economiile realizate împreună cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. Din 17 încolo, se deblochează unele proiecte care încep să facă treptat progrese. În cursul sau în jurul zilei de 21, s-ar putea contura unele tensiuni între tine și superiori. În cursul sau în jurul zilelor de 22 și 25, nu investi în planuri de viitor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS