Principalele evenimente astrale ale lunii august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Principalele evenimente astrale ale lunii august 2019


1 august – Mercur iese din retrograd. Da, august începe bine şi în forţă, scăpăm de al doilea retrograd al lui Mercur care îşi continuă mersul direct prin Rac. Acest retrograd a fost mai dificil decât de obicei pentru că Mercur (comunicare, gândire) a fost inflamat de conjuncţia prelungită cu Marte (voinţă, ambiţie, furie) care a adus resentimente şi anumite certuri, plus că ne-a fost mai greu să punem în cuvinte (Mercur) ce doream (Marte). De acum, viaţa va fi din ce în ce mai bună din acest punct de vedere.






1 august – Lună Nouă în Leu. Este o Lună Nouă foarte optimistă, creativă şi înălţătoare, graţie aspectelor sale cu Venus, Uranus şi Jupiter. Când avem Lună Nouă, trimitem în Univers foarte clar ce ne dorim nou şi ne formulăm dorinţele ca atare (“îmi doresc această nouă experienţă în viaţa mea” în loc să ne concentrăm pe ce nu mai vrem „vreau să iasă cutare situaţie din viaţa mea” – care e valabil la Luna plină). Vom simţi că totul este posibil începând de acum iar schimbarea dorită va fi făcută cu graţie şi fără prea mare rezistenţă. Dorinţa de a creşte e mai mare decât frica de schimbare.

7-8 august – Soarele şi Venus sunt în trigon cu Jupiter. Soarele şi Venus sunt foarte aproape şi în Leu iar acest aspect cu Jupiter este unul foarte vibrant şi entuziast ce va aduce multe beneficii multora. Să profiţi şi tu de el şi să ieşi din casă!

11 august – Mercur revine în Leu. Mercur a stat mult în Rac şi direct, şi retrograd, iar combinaţia dintre o zodie de emoţii cu o planetă cu energie mentală şi pragmatică a dus la a găsi motivul pentru care simţim ceea ce simţim, iar asta nu e ceva uşor, dar am învăţat să fim mai toleranţi şi obiectivi cu emoţiile noastre. Acum Mercur în Leu ne susţine să ne exprimăm cu scopul de a ne promova şi afişa strălucirea şi valoarea.






12 august – Jupiter iese din retrograd şi Uranus intră în retrograd. Când o planetă cu mişcare lentă îşi schimbă direcţia, ceva în viaţa noastră se schimbă la rândul său. Pe 12 august, nu avem una ci două asemenea mişcări planetare: Jupiter revine direct în Săgetător şi Uranus intră în retrograd în Taur. Te poţi aştepta la o subită răsucire de destin, ceva neaşteptat (Uranus) şi benefic (Jupiter) îţi poate apărea în cale, ceva în ce credeai că e real, descoperi că nu e chiar aşa. Când o uşă se închide, alta se deschide. Aşteaptă-te cu bucurie ce uşi îţi va deschide Jupiter direct, planeta norocului şi abundenţei!

15 august – Luna plină în Vărsător. Soarele în Leu este în opoziţie cu Luna în Vărsător şi aşa apare Luna plină. Dacă Leul este inima, Vărsătorul este mintea futuristă, avangardistă, neconvenţională. Este o zi plină de surprize şi de comportament neaşteptat, aşteaptă-te la ceva cu totul special ce ţine de valorile tale de viaţă.

18-23 august – Marte, Venus şi Soarele intră în Fecioară. Pe 18 august, Marte planeta acţiunii intră în Fecioară, apoi pe 21 august Venus, planeta relaţiilor şi banilor intră în Fecioară, apoi pe 23 august Soarele intră în Fecioară. Schimbarea de energie va fi palpabilă şi reală. Dacă Leul ne-a aprins focul inimii, acum suntem gata să facem ceva în această privinţă. Şi nu e zodie mai bună ca Fecioara să ne ajute să transformăm acest foc creativ în ceva de valoare, în ceva din care toţi să beneficiem.






29 august – Şi Mercur intră în Fecioară. Iată a 4 a planetă ce îşi aliniază energia cu a gazdei sale Fecioara. Nu doar că vei vedea lumea ca o Fecioară (Soarele), vei acţiona ca o Fecioară (Marte) şi te vei simţi ca o Fecioară (Venus)... acum vei şi gândi şi vorbi ca o Fecioară! Asta este ceva excelent pentru că nu există un alt loc în care Mercur să se simtă aşa de bine precum în Fecioara pe care o conduce. Indiferent ce zodie eşti, Mercur în Fecioară îţi va aduce un mare beneficiu intelectual.

30 august – Lună Nouă în Fecioară. Luna august aduce, iată, două Luni Noi, una care a deschis luna şi cea de-a doua care o închide. Avem acum 5 planete personale în Fecioară, ceea ce este destul de neobişnuit! Este vorba de o Lună Nouă fantastică ce ne ajută să manifestăm ceva special în viaţă. Numai o Fecioară şi o Lună Nouă pot avea o asemenea forţă, indiferent ce am visa sau vorbi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS