Cu ce zodii se potrivește nativul Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cu ce zodii se potrivește nativul Berbec


Compatibilitatea este un aspect foarte important și deloc neglijabil atunci când vorbim despre o relație de prietenie sau chiar atunci când ne referim la o relație de cuplu. Construirea unei prietenii sau unei relații de durată care să se bazeze pe sinceritate și să funcționeze la parametrii normali presupune existența chimiei între gândirea și comportamentul persoanelor implicate. Pentru a menține vie flacăra iubirii, dar și pentru a coexista în armonie cu persoana de lângă dumneavoastră, este nevoie să rezonați foarte bine cu modul de gândire al acesteia. Semnul zodiacal poate fi un real ajutor atunci când dorim să stabilim compatibilitatea între noi și un potențial partener.






Nativii Berbec sunt persoane care se dedică trup și suflet activității profesionale, culegându-și satisfacția prin intermediul rezultatelor fabuloase pe care le obțin de fiecare dată. De asemenea, acești nativi sunt firi pasionale, oneste și ambițioase, fiind într-o permanentă competiție cu propria persoană. Citind în continuare puteți afla cu ce semne zodiacale rezonează nativii Berbec și care sunt trăsăturile comune ale acestor nativi.


Ce poate fi mai palpitant decât o relație, fie ea de prietenie sau de dragoste, între doi parteneri, ambii născuți în zodia Berbec? Relația dintre doi nativi Berbec este, cu siguranță, una inedită, fiind caracterizată de competitivitate și efervescență. Firi ambițioase și competitive, vor avea capacitatea să se impulsioneze reciproc, reușind să depășească orice limită și-ar propune să o depășească.


Un al partener dezirabil pentru nativul Berbec este nativul Leu, cel cu care întrunește, de altfel, cel mai mare grad de compatibilitate. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Leului sunt unele intelectuale, raționale și care își planifică în detaliu fiecare pas. La polul opus al acestora se afla nativii Berbec, dornici să muncească și care sunt însă extrem de repeziți. O relație dintre un Leu și un Berbec ajunge să atingă echilibrul prin faptul că Leul reușește să îi tempereze acțiunile Berbecului fără a-i încetini parcursul către evoluție și dezvoltare.






Printre nativii zodiacului cu care Berbecii relaționează de minune se află și nativii Capricorn. Atunci când nativii Berbec se întorc acasă de la serviciu, cu siguranță își doresc să îi aștepte un nativ Capricorn. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia sunt persoane calme, au un dar de a detensiona și liniști persoanele din jurul lor și unde mai punem și că au un simț al umorului extrem de bine dezvoltat. Atunci când Berbecii se vor întoarce epuizați de la serviciu, compania nativilor Capricorn le va fi recompensă pentru eforturile depuse.


Vărsător. Persoanele posesoare ale însemnului zodiacal al Vărsătorului sunt unele creative și spontane, ceea ce le face candidate ideale pentru nativii Berbec. Grație fluxului de idei proaspete pe care Vărsătorii reușesc să le furnizeze, precum și ambiției nativilor Berbec, acest cuplu sau această echipă este capabilă să pună în practică cele mai mărețe idei. De asemenea, spontaneitatea contagioasă a Vărsătorilor îi face pe nativii Berbec să experimenteze lucruri noi și să viziteze locuri în care nu au mai fost…


Pești. Un alt nativ al zodiacului alături de care Berbecii ar forma un cuplu reușit este nativul Pești. Caracterizați de discreție, nativii Pești sunt cei care îi pot alimenta motivațional pe nativii Berbec. De asemenea, atitudinea Peștilor și gândirea acestora îi va pune mereu în valoare pe partenerii lor Berbec, oferindu-le mereu șansa să iasă în față și să se afirme.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS