Cele mai introvertite zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai introvertite zodii


Taur:

Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt adepţi ai lucrurilor simple. Taurii preferă să stea cu picioarele pe pământ, să aibă un cerc restrâns de prieteni şi aleg să petreacă mult timp în casă. De fapt, aceştia găsesc o noapte acasă, alături de prieteni şi o sticlă de vin mult mai distractivă decât o ieşire într-un club.


Rac:

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt deosebit de sensibile când vine vorba de energii exterioare şi, astfel, au tendinţa să se ascundă în propria locuinţă. În plus, aceştia evită pe cât posibil aglomeraţiile.


Scorpion:

Scorpionii nu au nimic împotriva unei activităţi sociale, însă prea mulţi oameni îi obosesc, în mod special dacă nu îi cunosc sau nu au încredere în aceşti oameni.


Capricorn:

Capricornii sunt ambiţioşi şi ştiu cum să stăpânească o mulţime, dar asta nu înseamnă că le şi place. Capricornii au o parte foarte secretoasă şi sunt tot timpul cu ochii-n patru. În plus, cei din jur câştigă foarte greu încrederea unui Capricorn.


Peşti:

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal ştiu cum să discute cu cei din jurul lor şi ştiu să se adapteze cu uşurinţă diferitelor situaţii. Cu toate acestea, chiar dacă par foarte implicaţi într-o discuţie, în realitate, aceştia sunt cu gândul în altă parte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS