Cea mai loială zodie. Iubește un singur om o viață întreagă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai loială zodie. Iubește un singur om o viață întreagă


Atunci când vine vorba de zodiac, doar o singură zodie este în stare să își urmeze perechea până la capăt. Acest semn crede în iubire adevărată și de aceea rămâne doar alături de o persoană pentru tot restul vieții.


Dintre toate semnele, Racul reușește să fie cel mai loial semn din zodiac. Această nativă este, în primul rând, o amică adevărată, pe care te poți baza în orice moment.


Este mereu alături de tine, gata să te ridice atunci când ți-e greu, dar și să te motiveze pentru a merge mai departe. Femeia Rac e cea mai bună prietenă și într-o relație și abia apoi iubită. Tocmai acest lucru o face să fie o parteneră de încredere și deschisă.


Totuși, această nativă poate fi rănită extrem de ușor. De asemenea, este una dintre puținele femei din zodiac care nu uită lucrurile care s-au întâmplat în trecut. Atunci când partenerul îi oferă un sentiment de securitate și o face să se simtă protejată, ea va include în mod automat persoana iubită în familie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS