Top 3 zodii care vor avea parte de un început de săptămână grozav

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care vor avea parte de un început de săptămână grozav


Berbec:

Odihniţi-vă şi puneţi la punct toate acele gânduri distructive. Aveţi nevoie de o pauză la locul de muncă? Atunci discutaţi cu şefii şi luaţi-vă o vacanţă binemeritată. Câteva zile departe de agitaţie vă vor reîncărca din nou bateriile. Aţi putea pleca din oraş alături de persoana drgă, va fi o ocazie foarte bună pentru a vă cunoaşte şi pentru a vă apropia mai mult unul de celălalt. Secretele nu au loc între voi, aşa că aveţi grijă!






Gemeni:

Gemenii se pot aştepta la o surpriză frumoasă din partea persoanei dragi. Fie o întâlnire romantică, fie o escapadă spontană în afara oraşului, fie o declaraţie de iubire. Orice gest mic sau mare vă va atinge inima şi vă va oferi o stare de pozitivitate cu care vă veţi începe săptămâna. Este o perioadă favorabilă pentru decizii importante, ce-ar fi să treceţi la pasul următor? Aveţi curaj şi acţionaţi aşa cum simţiţi.






Rac:

Racii au mare noroc în afaceri în următoarea săptămână. Fie veţi primi un bonus major sau o mărire de salariu, fie veţi porni propria afacere, una care încă de la început va demonstra succesul răsunător pe care îl va aduce. Asociaţi-vă cu persoane de încredere, care vă pot oferi sfaturi bune şi vă pot ajuta în situaţii tensionate. Este o perioadă bună în privinţa banilor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS