Top 3 zodii care nu te lasă atunci când ai probleme

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care nu te lasă atunci când ai probleme


Rac:

Loialitatea Racilor este aproape legendară. Au prieteni puțini, numărați pe degete și nu renunță la ei niciodată. Nu este de mirare că, atunci când intervin greutățile, nativii din zodia Rac lasă totul deoparte pentru a sări în ajutor. Complet și fără a cere nimic în schimb, cu o voință de fier. Și nu se opresc până când situația nu se rezolvă exact așa cum vor ei. Dacă ai un prieten Rac poți fi sigur că nu te va judeca, indiferent de belelele în care ai intrat. Va sta alături de tine în fiecare clipă, de parcă ar fi problema lui, nu a ta. Pentru că, în sinea lor, nativii din Rac preferă să sufere alături de cei dragi, decât să-i vadă singuri.


Pești:

Oricât de mare ar fi problema, Peștii sunt mereu la datorie, indiferent de oră sau zi. Prieteni în adevăratul sens al cuvântului, nu se feresc de nimic atunci când intervin greutățile, ba chiar fac tot posibilul pentru a le lua asupra lor. Cei din zodia Pești sunt partenerii ideali atunci când ai călcat strâmb - țin cu dinții de secrete, te scapă din situații delicate și sunt în stare să mintă ore în șir, doar pentru a se asigura că cei aflați în dificultate scapă basma curată. Pentru nativii din Pești, loialitatea este mai importantă ca orice. Nu contează cum și de ce ai greșit - dacă ești prietenul lor, te ajută până la capăt.


Berbec:

Berbecii ar fi în stare să întoarcă lumea pe dos, doar pentru a-și scăpa prietenii din situații complicate. Pasionați de aventură și specialiști în rezolvarea situațiilor aparent imposibile, Berbecii devin aproape malefici atunci când sar în ajutorul celor dragi. Nu se feresc de nimeni și nimic. Atât timp cât e legal, vor folosi orice instrument posibil pentru a găsi o soluție salvatoare. De altfel, mai bine să nu știi de ce poate fi în stare un Berbec, atunci când prietenii au probleme. Dacă vreodată vei intra în situații complicate, în special pe plan sentimental, apelează cu încredere la un prieten din Berbec. Ești practic salvat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS