Top 3 cele mai invidioase şi bârfitoare zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 cele mai invidioase şi bârfitoare zodii


Gemeni:

Nativii Gemeni sunt foarte bârfitori, pentru că le place mult vorba şi sunt curioşi să afle totul despre oricine. Nu le place să îi vadă pe alţii că o duc mai bine ca ei, iar atunci când se întâmplă acest lucru, se ambiţionează să facă tot posibilul pentru a schimba acest aspect. Sunt parşivi şi te pot ataca în cele mai neobişnuite momente.






Balanţă:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o răutate aparte, din dorinţa de a fi mereu pe primul loc. Invidia de care dau dovadă poate să rămână fără limite, pentru că pentru această zodie nu contează circumstanţele sau consecinţele actelor sale şi nu le pasă dacă cei din jur vor suferi la final. Ai mare grijă în prezenţa lor!






Peşti:

Nativii din zodia Peşti sunt extrem de invidioşi. Nu suportă să fie învinşi, mai ales în faţa unei persoane pe care o cunosc. Trebuie să obţină de fiecare dată titlul suprem, altfel inventează motive pentru pierderea lor şi sunt în stare să îşi ameninţe inamicii de parşivitate şi incorectitudine. Nu se bucură nici de succesul celor apropiaţi, pentru că acest lucru ar însemna să îşi recunoască o oarecare inferioritate.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS