Top 3 zodii care nu știu să ţină un secret

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care nu știu să ţină un secret


Berbec:

Dacă vrei să transmiți un mesaj cuiva, dar nu ai curaj să o faci față în față, cheamă un Berbec și încredințează-i un mare secret. Îți va promite solemn, cu mâna la inimă, ca nu va sufla un cuvânt, ba chiar îți va da garanții eterne de loialitate. Minunea durează doar câteva ore, după care poți fi sigur că deja a vorbit cu 10 prieteni mai apropiați și vreo 20 de amici. Chemat să dea explicații, îți va promite la fel de serios că a vrut doar să ajute, iar secretul pe care deja îl știe toată lumea e în deplină siguranță. Te poți baza să le spui orice, însă ai grijă să nu conțină cuvântul „secret”. Dacă au impresia că informația e publică, Berbecii nu vor sufla un cuvânt.


Scorpion:

În mod normal. Scorpionii știu să țină un secret, cu o singură condiție: să-și aducă aminte că e un secret și nu altceva. Specialiști în gafe dintre cele mai delicate, făcute exact la momentul nepotrivit, nativii din Scorpion au marele talent de a deschide gura exact atunci când ar trebui să tacă la modul profesionist. Obișnuiți să acționeze impulsiv, exact cum îi taie capul în acea clipă, sunt puține șanse ca extravaganții Scorpioni să se gândească măcar o secundă la faptul că le-ai încredințat un secret și tot ce trebuie să facă e să nu-l spună. Iar, ca tacâmul să fie complet, nu vor rata ocazia de a rezolva situația printr-o nouă gafă, dintre cele mai impresionante.


Peşti:

Nicio șansă ca un nativ din zodia Pești să țină un secret. Pur și simplu nu înțeleg conceptul, nu au niciun motiv să-l învețe și, oricum, consideră ei, dacă ceva era secret nu ar fi trebuit să ajungă la urechile lor. Motiv pentru care vor asculta cu atenție, ca niște copii, după care vor suna alarma - fie din naivitate, fie dintr-un entuziasm ce nu poate fi stăpânit. Așa sunt ei, așa vor fi mereu, iar despre schimbare nici nu se pune problema. Te poți baza pe nativii din Pești în cele mai grele momente, sunt în stare să facă sacrificii enorme pentru cei dragi, nu de puține ori sunt singurii care spun tot ce cred cu sinceritate, dar când vine vorba de secrete e ca și cum n-ar exista.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS