Top 3 zodii în care poţi avea încredere totală

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii în care poţi avea încredere totală


Rac:

Nativii Rac sunt persoane de nădejde care nu ar încerca să le facă rău celor din jur, mai ales apropiaţilor, pentru a ieşi ei în câştig. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi, dacă ai nevoie să te descarci, poţi apela cu încredere la Raci. Te vor asculta fără să te judece şi veţi putea găsi împreună o modalitate de a trece peste necazuri. Dacă ai norocul să cunoşti o persoană aflată sub acest semn zodiacal, bucură-te şi ţine-o alături de sufletul tău.






Balanţă:

Sună o Balanţă în miezul nopţii şi spune-i că ai nevoie de ajutor. Ştii ce îţi va spune? „Unde eşti, ajung cât pot de repede!” Sunt persoane devotate pe care te poţi baza în situaţii limită, mai ales pentru că sunt raţionali şi gândesc limpede. Atunci când ţie îţi este frică, ei se vor aşeza în faţa ta şi te vor apăra, atunci când te temi că nu vei reuşi să faci ce îţi propui, te vor împinge de la spate şi te vor impulsiona să încerci.






Scorpion:

Cunoşti un Scorpion? Atunci ştii foarte bine că poţi avea încredere deplină în el. Sunt persoanele potrivite când vrei ca secretul tău să rămână neatins, mai ales pentru că nu au o memorie foarte bună şi sunt şanse mari să uite oricum ce le-ai povestit. Dacă le ceri ajutorul nu vor sta pe gânduri o clipă, sunt persoane bune, înţelegătoare şi dispuse să le ofere totul celor apropiaţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS