Top 3 zodii care stau prost cu nervii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care stau prost cu nervii


Berbec:

Nativii Berbeci sunt foarte atenţi şi sensibili, însă atunci când îi calci pe coadă ar trebui să fii pregătit să răzbeşti în faţa "taifunului". Stau foarte prost cu nervii aşa că orice cuvânt aşezat greşit într-o propoziţie şi orice comentariu nelalocul lui, care i-ar putea deranja, fie el chiar şi în glumă, îi va face să îşi piardă firea. Nu au răbdare şi de multe ori interpretează greşit ceea ce li se spune, motiv pentru care, într-o conversaţie cu un astfel de nativ, este foarte important să vorbiţi clar, explicit şi cu multă blândeţe.






Rac:

Nativii Raci funcţionează foarte bine într-un anumit ritm creat de ei, aşa că orice schimbare neaşteptată le poate deregla "liniştea sufletească". Nu suportă să nu fie apreciaţi, aşa că vor găsi nod în papură pentru adversari doar ca să încline balanţa într-o direcţie pozitivă pentru propria persoană. Sunt irascibili şi îşi pierd cumpătul când lucrurile nu merg bine aşa că stai departe de ei în astfel de situaţii. Sunt în stare să rostească multe cuvinte pe care le vor regreta şi ei mai târziu.






Scorpion:

Nu îşi dau seama că îi rănesc pe cei din jur atunci când îşi pierd cumpătul, iar de multe ori poate fi prea târziu. Se enervează repede, uneori din motive puerile, aşa că dacă ai aproape o astfel de zodie, nu pune la suflet. Încearcă să eviţi situaţiile tensionate şi nu te implica în discuţii care pot duce la ceartă. Dacă stau puţin timp singuri, se liniştesc şi uită şi motivul pentru care au început disputa.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS