Aceste 3 zodii sunt imposibil de înţeles...

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 3 zodii sunt imposibil de înţeles...


Rac:

Întreabă un Rac ce are de gând să facă, în dragoste și vei obține o tăcere lungă. Idei ar avea, chiar foarte multe, doar că între teorie și practică se așterne bezna. Le trec mii de gânduri prin cap, cele mai multe din domeniul SF, iar atunci când vine momentul să aleagă o direcție îngheață și preferă să șteargă englezește, fizic sau mental. Când totuși se aliniază aștrii iar Racii reușesc să ducă la capăt un plan, vor avea grijă să-l strice imediat, printr-un gest ciudat sau inoportun. Asta ca să fie siguri că motive de meditat, în perioada următoare. Partea bună e că sunt amuzanți - cel puțin dacă îi privești din exterior. Alături de ei, însă, îți va trebui o centură de siguranță și multă răbdare, pentru că show-ul e garantat.


Scorpion:

Campionii răzgândirilor. Dacă un Scorpion îți spune clar ce vrea să facă și când, poți fi sigur că e invers. Și sub nicio formă la momentul anunțat. Nativii din această zodie sunt mult prea entuziasmați de viață pentru a se ține de o singură promisiune, motiv pentru care vor face câte două pe zi, după pofta inimii. În dragoste Scorpionii, recunoscuți pentru pofta lor de aventură, vor sări din floare în floare, în căutarea unui partener ideal care, de altfel, nu există. Vor exista, în schimb, explicații dintre cele mai interesante. Ascultă un Scorpion când vorbește despre sentimentele lui dar nu uita să notezi, pentru că vei obține material de roman.


Pești:

Peștii au impresia că merg înainte, pe un drum clar și bine stabilit, însă nu fac decât să se învârtă haotic, în funcție de emoțiile de moment. Cu suflete de copii și caractere de adolescenți, Peștii sunt prin definiție răzvrătiții zodiacului, deopotrivă sinceri și misterioși. Sinceri, atunci când spun că vor lua o decizie, misterioși atunci când o pun în aplicare - ciudat, stângaci și de cele mai multe ori prea târziu. În rest, Peștii sunt ființe absolut adorabile, dacă renunți la pretenția de a-i cunoaște cu adevărat. Nu poți afla cum este o persoană în realitate când nici ea nu știe și, chiar dacă ar ști, oricum s-ar schimba a doua zi.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS