Aceste 3 zodii sunt cele mai leneşe...

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 3 zodii sunt cele mai leneşe...


Berbec:

Nativii Berbec au foarte mult potenţial, dar nu îl folosesc atât cât ar trebui. De ce? Pentru că sunt pur şi simplu delăsători, leneşi. Ei înţeleg că pot face lucruri uimitoare şi că au o capacitate de a crea proiecte cu mari şanse de câştig, dar preferă să fie împinşi de la spate şi să lase totul în voia sorţii. „Dacă e să se întâmple, se întâmplă, nu mă complic” este expresia cel mai des întâlnită la Berbeci.






Vărsător:

Nativii Vărsător ar putea face multe, dar de ce să facă ceva când ar putea să doarmă? Practic este activitatea lor preferată, iar dacă apare şi un serial nou şi au la îndemână mâncare şi băutură, sunt şanse să nu-i vezi la faţă cu zilele. Au tendinţa de a fi introvertiţi, dar nu pentru că nu au ceva de spus, de arătat sau pentru că timiditatea face parte din felul lor de a fi, ci pur şi simplu preferă să nu se complice cu activităţi pe care le pot face mai târziu. „Încep de mâine” este replica pe care o auzi cel mai des din gura lor.






Pești:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu au nicio tragere de inimă, mai ales când vine vorba de sfera finanţelor. Dacă s-ar putea, n-ar munci o zi în viaţa lor. Sunt foarte leneşi şi cu greu rezistă într-un loc de muncă mai mult de câteva luni. Îşi schimbă serviciul frecvent pentru că ori nu se trezesc la timp, ori nu depun prea mult efort spre nemulţumirea superiorilor care mai apoi iau măsuri. Nu le place să fie cicăliţi, dar fără să fie împinşi de la spate de cineva nici n-ar face prea multe. „Găsesc eu o rezolvare” este expresia de bază care îi caracterizează pe Peşti.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS