Aceste 3 zodii își vor schimba destinul în vara aceasta...

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 3 zodii își vor schimba destinul în vara aceasta...


Gemeni:

Se aliniază planetele pentru Gemeni, în special în dragoste, în perioada următoare. Pentru cei care nu mai credeau în iubire, vara aceasta va aduce în sfârșit acea persoană care spulberă îndoiala și face lucrurile complicate să pară o joacă de copii. Nu este exclus ca această apariție să fie chiar o veche cunoștință, privită acum într-o cu totul altă lumină. Pentru nativii din Gemeni care își doresc întemeierea unei familii, vara aceasta este ideală pentru a face pasul cel mare. Nu e momentul pentru ezitări: cu cât mai mult curaj, cu atât mai repede se schimbă totul în bine, iar lucruri care păreau imposibil de imaginat cu câteva luni în urmă devin realitate.






Fecioară:

Fecioarele care au avut probleme pe plan profesional își vor găsi în cele din urmă locul potrivit - acela în care munca se îmbină cu pasiunea. Este ipostaza perfectă pentru a pune în practică cele mai aprinse dorințe, de genul celor care au stat la baza marilor companii. E suficient un singur moment de inspirație pentru ca totul să prindă sens, iar rotițele afacerii să se învârtă exact cu viteza dorită. Bineînțeles, va fi nevoie de mult efort, dar va merita cu vârf și îndesat. Atunci când faci ceea ce-ți place și ai un scop, suferința și sacrificiul dispar de parcă nu ar fi existat niciodată.






Vărsător:

Obișnuiți să trăiască de parcă nu ar exista ziua de mâine, Vărsătorii vor decide să treacă la următoarea etapă a vieții, în care lucrurile sunt făcute cu răbdare și responsabilitate. Nici vorbă de revelație sau descoperire uluitoare, ci sentimentul că se poate și altfel, chiar dacă pentru asta distracția va trece pe plan secund. În dragoste, nativii din zodia Vărsătorii vor avea de ales între a ține sentimentele sub lacăt sau a-și lua inima în dinți, chiar dacă riscă să treacă prin situații delicate. Un singur moment de inspirație este suficient pentru ca viața să se schimbe în moduri cu totul nebănuite.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS