Aceste 3 zodii îşi vor găsi târziu adevărata dragoste...

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 3 zodii îşi vor găsi târziu adevărata dragoste...


Rac:

Nativii din zodia Rac construiesc cu greu o relație de succes. Cu standarde imposibil de atins, vor să găsească perfecțiunea în persoana iubită, iar asta îi face să piardă timp și resurse importante. De altfel, nu prea au cum să găsească acel om ideal, mai ales când ei sunt plini de probleme nerezolvate și nesiguri până în pânzele albe. Vor avea nevoie de ani buni și multe experiențe dureroase pentru a ajunge să înțeleagă că, oricât și-ar dori ca fanteziile să devină realitate, e un pariu pierdut din start. De altfel, Racii par a ține cu dinții să învețe pe propria piele toate lecțiile posibile. Asta deși observă greșelile celor din jur și ar putea trage concluziile necesare fără a mai pierde ani întregi.






Capricorn:

Nici Capricornii nu au prea mult noroc în dragoste, mai ales în tinerețe. Inconstanți și puși mai mereu pe joacă, nu reușesc să stăpânească arta compromisului, preferând să plece, la propriu, atunci când lucrurile nu merg cum și-ar fi dorit. Nu e de mirare că vor pierde oameni alături de care ar fi putut avea un viitor frumos. Unii Capricorni vor rămâne prizonierii unei prime iubiri care le-a dat lumea peste cap, refuzând să accepte că așa e viața și unele relații se sfârșesc, indiferent de clipele frumoase petrecute împreună. Abia atunci când își vor găsi echilibrul interior și vor privi realitatea cu toate culorile ei vor reuși să întâlnească persoana potrivită.






Pești:

Unii nativi din zodia Pești sunt de o naivitate incompatibilă cu o relație de iubire. Pur și simplu lucrurile nu se întâmplă ca în filmele de dragoste, cavalerii pe cai albi sunt mai rari în zilele noastre și nu prea mai apar din senin la porțile castelului. Închiși în lumea lor, Peștii refuză, inconștient, să se aventureze în necunoscut, preferând să stea la adăpost de lumea pe care o percep ca fiind plină de intenții ascunse. Însă această este rețeta perfectă pentru o lungă perioadă de singurătate. Abia atunci când nativii din zodia Pești vor accepta că fiecare om are defectele lui, iar dragostea înseamnă să vezi dincolo de ele, vor găsi ceea ce-și doresc. Va dura ceva timp, dar va merita.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS