Care sunt cele mai certăreţe zodii?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile cele mai certăreţe


Taur

Dacă cineva o să vă corecteze și o să vă pună la încercare părerile, acela este un Taur. Taurul este o zodie fixistă, ceea ce înseamnă că are idei și convingeri fixe. Este imposibil să îi convingeţi pe aceşti nativi să își schimbe părerea. Deși văd alte puncte de vedere că pe o amenințare a sistemului lor de valori, nu au intenții negative. Pot să aibă însă o determinare prea mare de a îi convinge pe ceilalți/lelalte să își schimbe gândirea, ceea ce îi face ocazional să încerce să își impună opiniile asupra celorlalţi.


Leu

Vă supăraţi foarte ușor din cauza firii voastre sensibile și este foarte bine. Însă, puteţi să vă supăraţi când lucrurile nu merg în direcția în care aţi fi vrut voi și să începeţi să vă certaţi. Aveţi tendința să vă certaţi în privința unor chestiuni care vă afectează direct deoarece nu aveţi multe interese în afară de persoana voastră. Vă certaţi când lucrurile nu merg cum vreţi voi și aveţi tendința de a vă impune opinia asupra celorlalți/te.






Balanță

Când vine vorba de ceartă, voi nu vă puteţi abține. Aveţi nevoie întotdeauna de un oponent, ceea ce poate să fie prea mult pentru rude și prieteni/e. Deși nu aveţi intenții rele, iar comentariile voastre nu sunt răutăcioase, ci mai mult ironii, pot deveni enervante. Trebuie să înţelegeţi că nu orice conversație trebuie să se transforme într-o dispută.


Capricorn

Ajungeţi la certuri deoarece vă consideraţi mai inteligenți/te și mai experimentați/te decât ceilalți/lelalte. Pentru că nu e cea mai bună abordare față ce ceilalți/lelalte, voi trebuie să vă schimbaţi puțin felul în care interacţionaţi cu lumea și să înţelegeţi că experiențele persoanelor din jur sunt la fel de valide ca ale voastre.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS