Topul zodiilor insensibile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor insensibile


Capricorn:

Aveţi reputaţia de a fi foarte misterioşi/ase. Nimeni nu ştie cu adevărat ce simţiţi şi asta doar din cauza ambiţiei voastre. Aveţi multe visuri şi obiective pe care vreţi să le atingeţi. De aceea, ştiţi că multe sentimente negative precum frica, tristeţea şi anxietatea vă pot împiedica să vă atingeţi aceste ţeluri. Şi, astfel, v-aţi antrenat pentru a bloca aceste sentimente. Uneori puteţi fi de-a dreptul nemiloşi/ase. Acţionaţi fără să vă gândiţi la cum acţiunile voastre îi/le pot afecta pe ceilalţi/lelalte.


Vărsător:

Motivul pentru care sunteţi consideraţi/te nişte persoane fără sentimente este intelectul vostru. Inteligenţa voastră e ceea ce vă împiedică să aveţi sentimente. Aveţi o minte foarte ageră şi ar fi o nebunie să o pierdeţi din cauza sensibilităţii. Sunteţi întotdeauna atât de raţionali/e şi logici/e despre tot încât refuzaţi să vă lăsaţi sentimentele să vă influenţeze judecata. Vă bazaţi mult pe raţionament şi puteţi simţi că sentimentalismul v-ar trage înapoi.


Scorpion:

În mod firesc voi sunteţi reci. Nu vă place să vă ocupaţi de sentimente şi emoţii. Credeţi că ar fi o pierdere de timp şi, cel mai important lucru, credeţi că asta ar fi un semn de slăbiciune. De aceea, vă place să păstraţi ceea ce simţiţi doar pentru voi.






Berbec:

Având în vedere zodia voastră, sunteţi nişte persoane pasionale. Şi pasiunea e o emoţie la fel ca şi tristeţea. Dar aveţi o modalitate de a închide totul în voi şi de a vă concentra pe ce e necesar. Puteţi să blocaţi totul şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le aveţi. De aceea, veţi avea atât de mult succes în viaţa profesională. Sunteţi mai mult nişte roboţi după modul în care funcţionaţi.


Taur:

Motivul pentru care vă e atât de uşor să vă închideţi în voi este că întotdeauna găsiţi stimulente externe pentru a vă ajuta să faceţi acest lucru. Uneori, chiar vă scufundaţi în hobby-urile voastre pentru a vă distrage de la ceea ce simţiţi. Alteori, puteţi să alegeţi un traseu distructiv pentru voi. Oricum, vă pricepeţi să vă distrageţi atenţia de la a deveni sensibili/e.


Gemeni:

Aveţi o personalitate duală. Probabil ştiţi acest lucru despre voi. Unul dintre aspectele cele mai importante ale caracterului vostru este că puteţi fi foarte flexibili/e. Sunteţi capabili/e să fiţi complet altcineva atunci când situaţia o cere. Sunteţi uşor adaptabili/e. Ori de câte ori latura voastră emoţională începe să iasă la iveală, cealaltă latură are grijă să preia frâiele şi să blocheze sentimentele. Apoi, deveniţi un zid de piatră impenetrabil care ascunde un vid de goluri emoţionale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS