Topul celor mai inteligente zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai inteligente zodii


Vărsător:

Sunteţi cu adevărat unici/e, având un mod inedit de a privi lumea din jurul vostru. Această înţelegere şi capacitatea de a gândi în afara casetei vă ajută să rezolvaţi multe probleme. Puteţi aborda chiar şi cele mai grele situaţii de viaţă, descoperind soluţii unice care vor funcţiona pentru toţi/ate cei/le implicaţi/te. În plus, faceţi acest lucru cu lejeritate şi cu zâmbetul pe faţă. Sunteţi incredibil de deschişi/se şi dornici/e să acceptaţi pe oricine în viaţa voastră atât timp cât acea persoană nu vă dă motive să nu o faceţi.


Fecioară:

Intelectul şi detaliile stau într-o seară de distracţie care implică statul acasă cu o carte bună în braţe. Vă place să învăţaţi şi să căutaţi mereu noi şanse de evoluţie şi schimbare. Chiar dacă sunteţi conştienţi/te de bagajul intelectual pe care îl posedaţi, nu sunteţi nişte persoane care să se laude cu asta. În schimb, continuaţi să vă apropiaţi umil de viaţa voastră cu dorinţa de a continua să vă îmbunătăţiţi.






Capricorn:

Vă construiţi viaţa pe date şi fapte. Puteţi să eliminaţi spontaneitatea şi impulsivitatea, îmbunătăţind şansele de succes şi concentrându-vă numai asupra acţiunilor care vă vor propulsa. Această atenţie acordată detaliilor vă fac să vedeţi potenţialele reuşite, dar şi eventualele eşecuri sau riscuri pe care ceilalţi/lelalte le trec cu vederea. Ştiţi să vă pregătiţi pentru ceea ce urmează să vină.


Scorpion:

Pasionaţi/te, independenţi/te şi motivaţi/te, atunci când vă puneţi mintea cu ceva, nimic nu vă mai opreşte. Această dedicare de a vă atinge obiectivele şi visurile vă oferă incredibilul sentiment că aveţi un scop în viaţă, permiţându-vă să rămâneţi concentraţi/te chiar şi atunci când daţi piept cu cele mai dificile provocări. Sunteţi în strânsă legătură cu totul, îmbunătăţind tot ceea ce trebuie să oferiţi lumii din jurul vostru. Chiar dacă se poate să nu aveţi trăsăturile tipice unor genii, nu există niciun dubiu că darul vostru de percepţie clară vă scoate în faţă.






Gemeni:

Atunci când oamenii se gândesc la această zodie, mintea lor se îndreaptă imediat către fluturele social care se duce de la o persoană la alta cu mare chef de vorbă. Deşi aceasta este cea mai mare abilitate a voastră, nu doar cu ajutorul socializării puteţi să vă atingeţi obiectivele şi visurile în viaţă. Combinaţi darul de a comunica cu umorul şi veţi fi surprinşi/se să vedeţi cât de departe vă poate duce intelectul.


Peşti:

În timp ce mulţi/te vă consideră ca fiind nişte persoane visătoare, care refuză să accepte realitatea, există un lucru pe care nu îl iau în considerare şi anume faptul că voi visaţi cu ochii deschişi pentru că sunteţi deja foarte conectaţi/te cu realitatea lumii din jurul vostru. Sunteţi, de asemenea, incredibil de creativi/e, îmbrăţişând dragostea pentru toate formele de artă, inclusiv pictura, muzica şi lumea dansului. Adevărata creativitate este un indiciu al unui geniu care este adesea trecut cu vederea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS