Ce te reține în a te îndrăgosti de persoana perfectă în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce te reține în a te îndrăgosti din persoana perfectă în funcție de zodia ta


Berbec:

Este posibil ca temperamentul vostru impulsiv să fie o problemă. Dacă vă pierdeţi cumpătul ușor, încercaţi să respiraţi adânc. Dacă vă simţiţi vreodată supăraţi/te sau neîmpliniţi/te, încercaţi să reflectaţi la toate reușitele voastre, fie ele în dragoste sau profesionale.


Taur:

Sunteţi mult prea încăpăţânaţi/te. Încercaţi să ieşiţi din zona voastră de confort. Este ușor să rămâneţi blocaţi/te în mândria voastră, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiţi atât de încăpăţânaţi/te tot timpul. Nu vă fie teamă să recunoaşteţi când aţi greșit și când partenerul/a vostru/astră are dreptate.


Gemeni:

Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să luaţi o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul vostru forte, însă trebuie să vă depăşiţi această problemă pentru a avea o relație de lungă durată.






Rac:

Sunteţi nesiguri/e și tot timpul suspicioşi/ase. Dacă vreţi ca relația voastră să funcționeze, trebuie să fiţi mai încrezători/are. Nu puteți face acuzații doar din cauza faptului că aveţi anumite insecurități. Trebuie să aveţi încredere că cel/a pe care îl/o iubiţi vă împărtășește sentimentele.


Leu:

Aveţi tendința să vă supraevaluaţi. Sunteţi de cele mai multe ori liderul/a grupului, însă asta nu înseamnă că totul se învârte în jurul vostru. Dacă nu reuşiţi să vă centraţi atenția pe cealaltă persoană, nu veţi avea cui să îi arătați cea mai bună versiune a voastră.


Fecioară:

Sunteţi foarte timizi/de. Dacă veţi sta toată viața închişi/se în voi pentru că vă este frică să cunoaşteţi lumea, atunci nu veţi găsi niciodată pe cineva. Sunteţi plini/e de dragoste și compasiune așa că dovediţi-o și ieşiţi din zona voastră de confort.






Balanţă:

Vă plângeţi de milă. Nu vă faceţi un favor dacă jucaţi rolul de martiri/e tot timpul. Nu este foarte atractiv să vă desconsideraţi și vă va afecta cu siguranţă șansele de a vă găsi un/o partener/ă.


Scorpion:

Sunteţi mult prea bănuitori/are și tindeţi să nu îi acordaţi destulă încredere persoanei iubite. După un timp, devine dificil pentru celălalt să vă spună constant cât de mult vă iubește și vă apreciază. Pentru o relație de lungă durată încercaţi să renunţaţi la scepticism.


Săgetător:

Sunteţi mult prea nerăbdători/are. Atât în viață, cât și în dragoste este important să învăţaţi să așteptați. Atât timp cât nu veţi reuși să deveniţi mai răbdători/are, veţi trece de la o relație la alta fără să reuşiţi să o faceţi să dureze.






Capricorn:

Vă așteptați la ce este mai rău în oameni. Dacă nu riscaţi nu câştigaţi. Îndrăzniţi, mai mult ca sigur nu veţi regreta. Chiar dacă aţi trecut prin niște experiențe neplăcute încercaţi să nu fiţi afectaţi/te de trecut și nici măcar de viitor. Capricornii au tendința de a îşi proiecta relația în viitor, de a îşi face planuri, așa că pentru a nu risca să rămâneţi dezamăgiţi/te fără motiv, încercaţi să rămâneţi în prezent.


Vărsător:

Nu vă place să vă exprimaţi sentimentele. Să vă deschideţi inima către cineva este de-a dreptul înfricoșător pentru voi, însă este absolut necesar pentru orice tip de relație. Trebuie să vă acceptați sentimentele și să le exprimaţi persoanei iubite.


Peşti:

Vă este frică de necunoscut. Încercaţi să experimentaţi și fiţi deschişi/se experiențelor noi. Cine știe când vă puteți întâlni sufletul pereche. Noutatea este palpitantă, iar dragostea merită riscuri.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS