Care sunt cele mai fericite zodii?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care sunt cele mai fericite zodii?


Săgetător

Sunteţi mereu liberi/e și vă bucuraţi din plin de orice moment al vieții voastre. Atitudinea optimistă și felul în care rezolvaţi de obicei situațiile stresante vă ajută să fiţi mereu cu zâmbetul pe buze. Pare că aveţi practic un sistem integrat, că atunci când treceţi prin momente dificile, să reveniţi imediat la o stare mai bună. Fie că faceţi singuri/e glume, fie încercaţi să acceptaţi noi provocări, voi sunteţi cu siguranță cei/le mai fericiți/te.


Leu

Deși sunteţi nişte persoane autoritare, de cele mai multe ori destul de stresaţi/te din cauza pozițiilor de conducere pe care probabil le deţineţi, voi ştiţi cum să aveţi grijă de fericirea voastră. Încercaţi să rămâneţi mereu pozitivi, orice s-ar întâmpla. Nu aveţi un mecanism la fel de bun precum cel al Săgetătorilor, însă nu puteţi fi trişti/ste mai mult de cinci minute.






Berbec

Luptaţi mereu pentru ceea ce vă propuneţi. Sunteţi totodată și foarte amuzanți/te, ceea ce vă transformă ușor în prietenii/e perfecți/te. Cu toate acestea, renunţaţi ușor la orice relație care nu vă aduce mulțumire sau, mai rău, vă provoacă tristețe. Ferindu-vă astfel de situațiile neplăcute, intraţi și voi în topul celor mai fericite zodii.


Balanță

Voi ştiţi să menţineţi un echilibru în viața voastră, ceea ce înseamnă că deși nu ocupaţi primul loc în acest top, tot ştiţi cum să vă bucuraţi de fiecare moment. Încercaţi să evitaţi cu grație fiecare conflict și, dacă treceţi printr-o situație neplăcută, vă prefaceţi că totul este în regulă, până când chiar ajungeţi în această stare. Ştiţi să vă creaţi singuri/e o stare de confort și fericire.






Pești

Sunteţi destul de emotivi/e, ceea ce înseamnă că veţi ajunge să plângeţi câteodată. Asta se poate întâmpla și pentru că empatizaţi destul de ușor cu cei/le din jurul vostru, așadar este posibil să fiţi puțin afectați/te de poveștile altor persoane. Cu toate acestea, datorită faptului că vă asumaţi sentimentele, sunteţi mult mai liniștiți/te și împăcați cu voi înşivă/sevă și, prin urmare, mai fericiți/te.


Gemeni

Aveţi o personalitate captivantă, iar dualitatea voastră vă ajută să găsiţi fericirea mai ușor, mai ales în momentele în care vă simţiţi dezamăgiți/te. Nu puteţi fi răniți/te foarte ușor, deci cu greu vă poate fi stricată dispoziția. Pentru voi fericirea este o alegere.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS