Berbecii, Scorpionii, Vărsătorii şi Peştii au cea mai bună intuiţie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii cu o intuiţie puternică


Berbeci:

Aveţi o perspicacitate aparte când e vorba de „mirosit“ situaţii prielnice şi sunteţi nişte detectoare vii al persoanelor ipocrite, invidioase, geloase sau cu două feţe. Puteţi pune un verdict în doar câteva secunde. Când aveţi de făcut o alegere importantă, mai ales dacă sunteţi presaţi/te de timp, mergeţi pe intuiţie. Nu de puţine ori vă asumaţi decizii riscante, încât îi/le ţineţi pe ceilalţi/lelalte cu sufletul la gură. Cu toate astea, se dovedeşte că aţi ales calea cea bună, salvatoare, chiar dacă la limita siguranţei şi sub presiunea timpului, tot ieşiţi la liman vii şi nevătămaţi/te. La prima vedere vă grăbiţi, acţionaţi la noroc şi lăsaţi lucrurile în voia sorţii, în realitate voi ştiţi exact la ce să vă aşteptaţi şi rezultatul rareori vă ia prin surprindere.


Scorpioni:

Citiţi gândurile, gesturile şi vă prindeţi imediat de intenţiile bune sau rele ale unui om. Greu îşi poate ascunde cineva adevăratul caracter în faţa voastră. Poate tocmai de aceea nu aveţi prieteni/e mulţi/te. Legătura voastră extrem de strânsă cu lumea extrasenzorială se manifestă şi în timpul somnului, prin intermediul viselor premonitorii. Sunteţi convinşi/se că visele au semnificaţii profunde şi se întâmplă să mergeţi la somn îngrijoraţi/te, copleşiţi/te de mii de gânduri şi să vă treziţi dimineaţă cu mintea limpede, ştiind, pur şi simplu, ce aveţi de făcut în continuare. Nu vă neglijaţi niciodată presentimentele şi sunteţi în stare să vă schimbaţi programul, să anulaţi întâlniri sau să amânaţi ieşiri în funcţie de ce vă spune instinctul. De asemenea, simţiţi cu uşurinţă energia celor din jur. Dacă instinctiv nu vă place o persoană atunci când o cunoaşteţi, e puţin probabil să vă schimbaţi impresia mai târziu.


Vărsători:

Vă bazaţi mai mult pe intuiţie decât pe raţiune atunci când luaţi decizii notabile. Mereu găsiţi ca din senin rezolvări şi descoperiţi soluţii pe care alţii/tele nici nu le iau în calcul, fără să vă bazaţi pe nimic altceva în afară de intuiţia puternică, spontaneitatea şi curajul care vă caracterizează. Când vă spune inima că aţi făcut alegerea cea bună şi sunteţi convinşi/se că nu daţi greş, deveniţi extrem de hotărâţi/te şi nimeni nu vă poate opri. Deciziile luate sub impulsul momentului vă aduc cele mai incitante experienţe şi cele mai frumoase amintiri.


Peşti:

Intuiţia voastră cu greu poate fi egalată de orice alt semn zodiacal. Instinctul vă poartă aproape întotdeauna pe drumul potrivit şi norocos pentru voi. Oamenii pe care îi întâlniţi trec prin filtrul vostru sufletesc, pătrundeţi instinctiv în esenţa lucrurilor şi în adâncimea caracterului. Percepţia voastră se bazează pe simţuri, pe subconştient, chiar dacă toate acestea contrazic aparenţele sau evidenţele. Nu acceptaţi decât acei oameni cu care puteţi crea o conexiune spirituală profundă. Ştiţi instinctiv când puteţi avea încredere în cineva şi simţiţi de departe energia negativă din spatele unui zâmbet fals.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS