Care sunt cele mai atrăgătoare zodii?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
v


Berbecii:

Sprâncenele reprezintă punctul forte al vostru, fiind una dintre cele mai atrăgătoare trăsături. Desigur, ştiţi deja că tot ce are legătură cu voi este minunat, însă sprâncenele vă ajută să ieşiţi în evidență, să vă remarcați mult mai ușor. Deveniți atrăgători/are și prin energia voastră pozitivă sau prin entuziasmul pe care îl arătaţi. Nu aveţi cum să nu fiţi fericiţi/te lângă o persoană care gândește pozitiv, radiază de bună dispoziție și are un umor debordant.


Taurii:

Buzele voastre reprezintă una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului vostru. Vă aflaţi sub protecția Zeiței Iubirii – Venus – și sunteţi pricepuți la acest capitol. Sunteţi atrași de plăcerile tactile și gustative. Vă place să fiţi atinși și să atingeţi, considerând că cea mai sensibilă parte a corpului este și cea mai atrăgătoare. Voi deţineţi titlul pentru nativii/ele cu cele mai frumoase buze ale zodiacului.


Gemenii:

Voi deveniţi atrăgători/are datorită tenului vostru mereu perfect și lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, nativii/ele Gemeni sunt buni/e vorbitori/are și își pot face prieteni/e în orice colț al lumii. Însă, nu doar tenul îi/le ajută să fie atrăgători/are ci și faptul că pun foarte mult accentul pe cunoștințe, jocuri de cuvinte și discuții stimulatoare.


Racii:

Pentru voi, abdomenul este acea parte a corpului pe care puneţi accent. Vă simţiţi mereu constrânși/se de faptul că trebuie să fiţi în mare formă.


Leii:

Voi atrageţi prin atitudine și încrederea în voi înşivă/sevă. Chiar dacă sunteţi plini de voi, lucrul acesta nu vă face să fiţi respingători/are. Părul este cea mai bună caracteristică a corpului unui native din zodia Leu. Nu există nicio altă modalitate mai bună de a vă arăta regalitatea decât prin părul bine aranjat, puternic și plin de viață.


Fecioarele:

Voi atrageţi prin bunele maniere, politeţea și educația de care daţi dovadă. Același lucru căutaţi și la persoana de lângă voi. Cert este că ştiţi să vă faceţi plăcuţi/te. O altă trăsătură prin care bărbatul născut în această zodie devine și mai atrăgător este pielea sa mereu catifelată și îngrijită. Ştiţi deja acest lucru pentru că lucraţi din greu pentru a vă păstra pielea frumoasă și catifelată cu ajutorul produselor cosmetice performante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS