Topul celor mai bune partenere în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul celor mai bune partenere în funcţie de zodie


Femeile Rac:

Dacă sunteţi născute în acest semn zodiacal, iubiţi necondiţionat şi sunteţi făcute pentru viaţa în doi. Aceste native visează încă de mici la momentul în care vor deveni soţii şi mame. Au atâta dragoste de oferit, încât ar fi şi păcat să nu îşi întemeieze o familie. Nu îşi vor priva pentru nimic în lume partenerii sau pe cei mici de prezenţa lor protectoare şi îi vor răsfăţa cu orice preţ. Nu sunt deloc egoiste şi îşi schimbă toate priorităţile de dragul familiei. Pentru femeile născute în semnul Racului, uniunea căsătoriei este cu adevărat sfântă.


Femeile Taur:

Dacă au parte de siguranţă financiară şi stabilitate emoţională în cuplu, femeile născute în semnul Taurului se transformă în cele mai bune soţii de care poate avea cineva parte vreodată. Investesc totul sentimental şi financiar pentru partenerii şi copiii lor. Ca mame, vor fi mereu un exemplu demn de urmat şi rar veţi întâlni devotament ca al lor. Deşi sunt mereu zâmbitoare şi relaxate, au lucrurile sub control în fiecare clipă.


Femeile Balanţă:

Sunt genul de soţii care vă susţin necondiţionat şi vă motivează să deveniţi cele mai bune versiuni ale voastre. Femeile Balanţă sunt foarte liniştite şi echilibrate şi nu recurg la fel şi fel de scene copilăreşti ori la şantaj sentimental. Femeile născute în acest semn sunt pasionale chiar şi după ce familia se măreşte.


Femeile Peşti:

Fericirea partenerilor de cuplu şi a copiilor este motivul existenţei femeilor născute în zodia Peşti. Aceste native sunt cele mai înţelegătoare şi generoase, ştiu să lase de la ele, trec cu vederea micile neajunsuri şi nu se tem de compromisuri. Romantismul nu şi-l pierd nici după ani de convieţuire şi nu se plictisesc niciodată de persoanele pe care ele le iubesc, dacă acestea ştiu să le acorde atenţia cuvenită.


Femeile Capricorn:

Femeile Capricorn sunt genul de soţii care le fac pe toate ca la carte: drăgăstoase în relaţie, gospodine în bucătărie şi femeile perfecte în societate. Au serviciu, carieră, dar şi copii cuminţi. Condiţia e să vă încadraţi în regulile lor, uneori extrem de severe. Aceste native sunt foarte organizate şi îşi duc la bun sfârşit responsabilităţile zilnice.


Femeile Leu:

Puternice şi loiale, cu femeile născute în zodia Leului formaţi o echipă pe viaţă. Dacă jucaţi după regulile lor, altfel atitudinea li se schimbă radical cât aţi bate din palme. Ştiu să se facă iubite şi dorite, dar felul lor exigent de-a fi poate aduce şi o doză de stres nedorit. Femeile Leu vor să ia ele deciziile şi cu siguranţă nu vă doriţi să le contraziceţi în chestiuni importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS