Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2017

Horoscop săptămânal adevărat: 18-24 decembrie 2017


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Berbec:

Luna Nouă din 18 a lunii se formează în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața voastră în care ar fi indicat să puneţi mai mult preț pe originalitate. Spontaneitatea nu numai că poate schimba peisajul actual al vieții voastre, dar vă și oferă un suflu nou și proaspăt de care poate aveaţi nevoie în perioada aceasta.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Taur:

Luna Nouă din data de 18 se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, producând schimbări de substanță în viața voastră şi având un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, luaţi minte că această lunație încearcă să vă facă să înţelegeţi că schimbarea nu ar trebui să vă îngrijoreze prea mult.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 18 semnalează un nou început pe plan sentimental. Dacă există o persoană dragă în viața voastră, ar fi de dorit să ştergeţi cu buretele evenimentele neplăcute din trecut, să învăţaţi lecțiile care v-au fost predate și să o luați de la capăt. În cazul în care vă aflaţi încă în căutarea sufletului vostru pereche, s-ar putea să întâlniţi pe cineva săptămâna aceasta. Arătaţi-vă interesaţi/te să începeţi o relație de cuplu.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Rac:

Luna Nouă din 18 a lunii se perfectează tocmai în casa sănătății voastre fizice, indiciu cum că ar fi bine ca săptămâna aceasta, mai ales la mijlocul ei, să evitați activitățile care vă predispun la accidente, casnice sau de orice altă natură. V-ar prinde bine să faceţi mai multă mişcare, mai ales dacă munca voastră este una sedentară, care nu vă solicită mult din punct de vedere fizic.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Leu:

Luna Nouă din 18 decembrie se perfectează în casa iubirii din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să profitați de această şansă pentru a începe un nou capitol de viață alături de persoana iubită. Dacă nu aţi găsit încă omul potrivit, aţi putea cunoaște pe cineva aparte săptămâna aceasta. Nu aveţi ce pierde și v-ar putea surprinde plăcut reacția lui/ei.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din data de 18 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, ceea ce înseamnă că a sosit timpul să vă eliberaţi de ultima bucăţică de agresivitate pe care aţi înmagazinat-o în urma unor evenimente neplăcute din copilărie. Înţelegeţi că nu rezolvaţi nimic dacă păstraţi resentimente.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Balanţă:

În weekend, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil ca sfârșitul acesta de săptămână să nu fie unul tocmai reușit pentru voi. Nu este exclus ca nivelul vostru de energie să fie destul de redus, motiv pentru care să nu vă permiteți să duceţi la bun sfârşit angajamentele sociale pe care vi le-ați luat zilele acestea.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, dacă aveţi timp liber, ar fi recomandat să îl petreceţi alături de familie. Dacă aţi organiza o masă cu majoritatea rudelor, cu siguranță s-ar bucura să vă revadă și să stați unii în compania celorlalți. Weekendul ar trebui să îl petreceţi cu persoana iubită. V-ar face extrem de bine să stați mai mult unul cu celălalt.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 18 se desăvârșește tocmai în zodia nașterii voastre, ceea ce înseamnă că fie sunteţi plini/e de energie săptămâna aceasta ori cel puțin la mijlocul ei, fie vă simţiţi fără vlagă și indecişi/se în ce direcţie să vă direcţionaţi resursele. Luaţi lucrurile încet, relaxaţi-vă și nu vă surmenaţi. Încercaţi să nu faceţi exces de nimic, dar mai ales de voi înşivă/sevă, deci căutaţi să fiţi moderaţi/te.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Capricorn:

Luna Nouă din 21 se formează în casa subconștientului vostru, motiv pentru care posibilităţile sunt mai mari săptămâna aceasta decât de obicei să vă enervaţi foarte tare. Atât timp cât nu înmagazinaţi energie negativă, nu riscaţi să izbucniţi într-un moment nepotrivit sau să stricaţi relațiile cu ceilalți din cauza unor vorbe spuse la mânie pe care veţi ajunge să le regretați la un moment dat mai târziu.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Vărsător:

În intervalul 18-20 decembrie, Luna se deplasează prin casa subconştientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil ca nivelul vostru de energie să fie destul de redus, iar tendința voastră să fie aceea de a stărui în tipare de gândire negative și coercitive. Ar fi bine să vă concentraţi pe alte lucruri, mai vesele și să vedeţi partea plină a paharului.


Horoscop 18-24 decembrie 2017, Peşti:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se poate să simţiţi că nu aparţineţi niciunde zilele acestea. Pare că familia nu vă înțelege, amicii/ele nu reușesc să vadă lucrurile din perspectiva voastră, persoana dragă vă face reproșuri în loc să vă ajute să vă repuneţi pe picioare. Încercaţi să vă priviţi dintr-o perspectivă pozitivă și va fi mult mai bine.