Horoscopul zilei de marţi, 17 octombrie 2017

Horoscop azi - marţi, 17 octombrie 2017


Horoscop 17 octombrie 2017, Berbec:

Arătați și vă simţiţi perfect astăzi, așa că sunteţi ținte perfecte pentru Cupidon. Este o nouă zi minunată pentru iubire, sunteţi atât de atrăgători/are încât niciun/o tip/ă nu vă va putea ignora. Partea proastă este că azi ar mai trebui să și munciţi, dar cui îi stă gândul la ce trebuie făcut?


Horoscop 17 octombrie 2017, Taur:

Vă treziţi cu foarte multă treabă, ceea ce vă cam supără. Șeful/a vă tot bate la cap să finalizaţi un proiect care vouă nu vi se pare nici măcar presant, în timp ce colegii/ele parcă s-au înțeles și ei/le să vă arate că sunt mult mai dedicați/te decât voi. Mai bine aţi încerca să le urmaţi exemplul.


Horoscop 17 octombrie 2017, Gemeni:

Toată lumea trage de voi astăzi să terminaţi niște treburi când voi nu aveţi chef decât de distracție. Nu prea ştiţi cum să împăcaţi ceea ce vă pun ei să faceţi cu lucrurile care sunt absolut necesare. Poate că ar fi mai bine să spuneţi și nu și să vă concentraţi în primul rând pe starea voastră de bine.


Horoscop 17 octombrie 2017, Rac:

Începeţi să vă îngrijoraţi că aţi cheltuit destul de mult în ultima perioadă, mai ales că nu prea mai aveţi bani pentru ceva destul de important, o achiziție pe care nu o puteți amâna. Dar aştrii sunt de părere că ar trebui să vă relaxaţi; se pare că vor veni niște bani destul de curând, iar voi ar trebui să vă bucuraţi de cumpărături acum.


Horoscop 17 octombrie 2017, Leu:

Chiar dacă sunteţi născuţi/te într-una dintre cele mai puternice semne, nu înseamnă că din când în când nu mai cădeţi și voi în capcana stresului. Va fi exact ceea ce experimentaţi azi; sunteţi tensionaţi/te, de parcă nu aţi mai putea să vă concentraţi, extrem de obosiţi/te, deși este doar marţi. Mergeţi pe un alt drum decât de obicei sau ieşiţi seara cu prietenii/ele.


Horoscop 17 octombrie 2017, Fecioară:

Se anunță o săptămână destul de grea. Așa că umpleţi-vă frigiderul cu mâncare bună și apucaţi-vă să faceţi sport, fiindcă veţi avea nevoie de toată energia. Nu vă strică nici să faceţi un pic de curăţenie prin casă.


Horoscop 17 octombrie 2017, Balanţă:

Să ştiţi că sentimentele voastre nu vă înșală și cu atât mai puțin astăzi. Este extrem de important să vă încredeţi în ele; dacă simţiţi că cineva nu are cele mai bune intenții sau că este capabil să vă tragă pe sfoară, ar trebui neapărat să ţineţi cont de aceste lucruri. Azi nu puteți să greşiţi.


Horoscop 17 octombrie 2017, Scorpion:

Dacă vă simţiţi agitaţi/te astăzi, nu ar trebui să consideraţi că aveţi o problemă. Mai bine răspundeţi semnalelor pe care vi le transmite corpul vostru și mergeţi să faceţi o plimbare sau să jucaţi tenis. Important este să consumaţi acest exces de energie într-un mod care să fie util pentru sănătatea voastră.


Horoscop 17 octombrie 2017, Săgetător:

Energia și imaginaţia voastră se află la cele mai înalte cote astăzi. Este momentul să vă plănuiţi excursia de vis sau să impresionaţi la un job un/o nou/ă potențial/ă angajator/are. Este posibil ca la un moment dat să îi/le ameţiţi pe cei/le din jur cu forța voastră, dar ce mai contează? Important este că voi vă simţiţi atât de bine.


Horoscop 17 octombrie 2017, Capricorn:

Vă simţiţi ușor ameţiţi/te, victime a unui sentiment pe care nu puteți să îl definiţi. Poate că nu aţi dormit prea bine sau, dimpotrivă, aţi stat în pat prea mult. De vină poate să fie și un vis pe care l-aţi avut. Este timpul să găsiţi un nou interes sau preocupare, să începeţi o carte nouă, ca să scăpaţi de aceste senzații.


Horoscop 17 octombrie 2017, Vărsător:

S-au întâmplat în ultima perioadă niște lucruri destul de complicate în viața voastră, care v-au determinat să vă simţiţi de parcă aţi avea nevoie de o pauză. Poate că vreţi să vă îndepărtaţi de ceilalți/lelalte; de ce nu aţi face-o? Nu vă sfătuim să fugiţi de acasă, doar să vă bucuraţi de un respiro care va conta mult.


Horoscop 17 octombrie 2017, Peşti:

Liniştiţi-vă puțin și recăpătaţi-vă forțele astăzi, deoarece este exact ceea ce aveţi nevoie. Vă va aștepta o săptămână agitată, cu vizite, călătorii și evenimente de care nu prea aveţi chef. Cu toate acestea, va trebui să participaţi, așa că mai bine aţi face tot posibilul ca să vă distraţi.