Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 aprilie 2017

Horoscop Urania azi - miercuri, 26 aprilie 2017


Horoscop 26 aprilie 2017, Berbec:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să fiţi foarte concentraţi/te; urmează o perioadă de tranziţie şi este important să vă adaptaţi cât mai repede la schimbările şi modificările apărute. Daţi dovadă de maturitate în tot ce faceţi!


Horoscop 26 aprilie 2017, Taur:

Pe plan profesional lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră, motiv pentru care încercaţi să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. S-ar putea ca spre seară să aveţi parte de o mică surpriză din partea persoanei iubite.


Horoscop 26 aprilie 2017, Gemeni:

Ziua de miercuri este doar despre amintiri şi momente speciale; este posibil ca în viaţa voastră să revină o persoană din trecut, cu care nu aţi lămurit lucrurile nici până acum. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă lua inima în dinţi şi a spune tot ce aveţi pe suflet.


Horoscop 26 aprilie 2017, Rac:

Partenerul/a de cuplu vă oferă atenţia de care aveţi nevoie şi chiar mai mult; este posibil ca spre seară să vă surprindă cu un cadou frumos. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană destul de interesantă, care vă va cuceri pe loc.


Horoscop 26 aprilie 2017, Leu:

Vă este destul de dificil să vă concentraţi azi; mintea voastră este plecată în vacanţă şi, deşi faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi, totul pare să fie în zadar. Din fericire, un/o coleg/ă de muncă vă vine în ajutor.


Horoscop 26 aprilie 2017, Fecioară:

Începeţi ziua cu stângul deoarece la locul de muncă are loc o mică ceartă între colegi/e şi, fără să vreţi, sunteţi prinşi/se în acest conflict. Faceţi tot posibilul să scăpaţi cât mai repede şi să puneţi capăt situaţiei astfel încât să reveniţi la sarcinile şi treburile voastre.


Horoscop 26 aprilie 2017, Balanţă:

Astăzi vă daţi seama că sunteţi într-un punct dificil în ceea ce priveşte rezolvarea unui proiect important; oricât de mult aţi încerca, nu găsiţi nicio variantă care să vă ajute să ieşiţi din această încurcătură, motiv pentru care apelaţi la un/o coleg/ă de încredere.


Horoscop 26 aprilie 2017, Scorpion:

Un om foarte drag are nevoie de sfatul vostru într-o încurcătură personală. Faceţi tot posibilul să nu îl judecaţi pentru greşelile făcute şi să îi oferiţi tot sprijinul de care are nevoie. Spre seară, petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 26 aprilie 2017, Săgetător:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată şi, oricât de mult aţi încerca să vă planificaţi timpul, este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă anulaţi planurile şi să staţi mai multe ore peste program. În întâlnirile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri, lucrurile decurg conform planurilor.


Horoscop 26 aprilie 2017, Capricorn:

Miercuri pare să fie o zi foarte liniştită pentru Capricorni, cu multe zâmbete şi oameni frumoşi în jurul lor. Interacţiunea cu membrii familiei pare să fie una frumoasă, în special dacă este vorba despre părinţi sau chiar partenerul/a de cuplu. În cazul în care aveţi de rezolvat conflicte, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 26 aprilie 2017, Vărsător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale, însă imediat după orele prânzului vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale. După o discuţie sinceră şi foarte liniştită cu persoana iubită, ajungeţi la concluzia că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.


Horoscop 26 aprilie 2017, Peşti:

Lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine pentru voi nu doar în viaţa profesională, ci şi în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Sunteţi foarte fericiţi/te deoarece realizaţi că persoana lângă care sunteţi este sufletul vostru pereche.