Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 aprilie 2017

Horoscop Urania azi - duminică, 23 aprilie 2017


Horoscop 23 aprilie 2017, Berbec:

Azi poate fi o zi măreață pentru Berbeci, mai ales pe plan sentimental. Dacă doriţi să daţi marea lovitură, să faceţi pe cineva să se îndrăgostească de voi sau să intraţi într-o relație cu un/o tip/ă cu care doar flirtaţi, astăzi este marele moment.


Horoscop 23 aprilie 2017, Taur:

Azi este momentul să vă concentraţi și pe altcineva, în afară de voi. Veţi vedea cum vă liniştiţi și uitați de probleme, conștientizând că altuia/eia îi merge mai prost decât vouă. Iar ajutorul pe care îl oferiţi va fi întors înapoi însutit.


Horoscop 23 aprilie 2017, Gemeni:

Chiar dacă vă este dificil, va trebui să faceţi azi o mărturisire dureroasă. Aţi greșit față de cineva sau trebuie să îi spuneţi ceva ce îl/o va întrista, dar este imperios necesar să fiţi sinceri/e. Cu cât amânaţi mai mult confesiunea, cu atât lucrurile se vor dovedi mai complicate.


Horoscop 23 aprilie 2017, Rac:

Voi vă simţiţi bine atunci când sunteţi empatici/e și amabili/e, dar nu trebuie să adoptați această atitudine azi, dacă nu vă simţiţi în stare. Problema este că sunt oameni care vor să vă manipuleze și să obțină de la voi mai mult decât sunteţi pregătiţi/te. Nu cedaţi presiunii lor!


Horoscop 23 aprilie 2017, Leu:

Cineva încearcă azi să vă arate că vă iubește într-un mod subtil, adorabil, dar voi parcă nu pricepeţi mesajul. Chiar dacă delicatețea nu este neapărat modul în care voi vă manifestaţi sentimentele, nu înseamnă că nu trebuie să fiţi atenţi/te la ea. Mai ales că este exact declarația pe care o așteptați.


Horoscop 23 aprilie 2017, Fecioară:

Fără să vă daţi seama, azi jucaţi puțin rolul victimei. Problema este că, deși o faceţi în mod subconștient, atunci când realizaţi care este comportamentul vostru, îl continuaţi, pentru că ştiţi că veţi obține beneficii. Chiar dacă pare să funcționeze pe moment, nu vă face prea bine imaginii voastre pe viitor.


Horoscop 23 aprilie 2017, Balanţă:

Ziua de azi va fi perfectă pentru voi, pentru că aveţi contextul ideal de a vă manifesta pe plan artistic. Mergeţi la un curs de pictură sau sunteţi chiar voi invitaţi/te să livraţi o astfel de manifestație, ceea ce vă face să vă simţiţi apreciaţi/te. Iar dacă activaţi într-un domeniu de gen, azi pur și simplu veţi străluci.


Horoscop 23 aprilie 2017, Scorpion:

Sfatul pe care vi-l oferă astrele azi este să petreceţi timp în grădină. Chiar dacă nu sunteţi genul de persoane care să își murdărească mâinile cu pământ, veţi observa că vă veţi simți minunat dacă vă petreceţi ziua în natură. Aveţi câteva emoții puternice pe care le veţi elibera foarte ușor în acest fel.


Horoscop 23 aprilie 2017, Săgetător:

Veţi fi extrem de fericiţi/te azi, dacă rezervaţi ziua iubirii. Nu vorbim neapărat despre sentimentele romantice, deși nici acestea nu sunt excluse, ci mai ales despre afecțiunea față de familie sau prieteni/e. Cu oricine vă veţi întreține azi, vă veţi simți absolut minunat.


Horoscop 23 aprilie 2017, Capricorn:

Influența din zodia Pești vă echilibrează perfect azi personalitatea. Veţi ști cât să daţi și cât să primiţi și veţi atrage prosperitatea și iubirea în viața voastră. Este mai important că vă veţi simți peste măsură de fericiţi/te cu ceea ce aveţi, fără să râvniţi la mai mult.


Horoscop 23 aprilie 2017, Vărsător:

Ziua de 23 aprilie este pur și simplu excelentă pentru Vărsători. Grija și afecțiunea de care daţi dovadă sunt apreciate la adevărata lor valoare și veţi fi recompensaţi/te cu recunoștință și complimente din partea persoanelor din jur. Este unul dintre acele momente în care viața vi se pare minunată.


Horoscop 23 aprilie 2017, Peşti:

Dacă veţi reuși azi să faceţi distincție între iluzii și viața reală, veţi fi extrem de fericiţi/te. Voi sunteţi genul de persoane care au mereu tendința de a idealiza și de a fi extrem de nefericiţi/te atunci când așteptările voastre nu corespund cu starea lucrurilor. Renunţaţi măcar pentru o zi la această atitudine!