Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 martie 2017


Horoscop 5 martie 2017, Berbec:

Ziua de duminică vă găseşte cu zâmbetul pe buze; s-ar putea să primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi, care vă va ajuta să faceţi o schimbare personală care vă va aduce multe beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 5 martie 2017, Taur:

Se poate ca în această perioadă să faceţi câteva schimbări în locuinţă; nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul/a de cuplu şi nici nu sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri. În acest caz persoana iubită se poate simţi jignită.


Horoscop 5 martie 2017, Gemeni:

Astăzi faceţi tot posibilul să încheiaţi un capitol dureros din viaţa voastră; vă este dificil, însă consideraţi că aceasta este cea mai bună soluţie. Din fericire, primiţi susţinere din partea unei persoane în care aveţi foarte multă încredere.


Horoscop 5 martie 2017, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aveţi multe pe cap, însă faceţi tot posibilul să vă organizaţi cât mai bine astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi. După a doua parte a zilei, nu este exclus să negociaţi un contract destul de important pentru voi.


Horoscop 5 martie 2017, Leu:

Duminică sunteţi dispuşi/se să vă asumaţi riscuri; este posibil să negociaţi o situaţie destul de interesantă cu partenerul/a de cuplu sau un/o prieten/ă foarte apropiat/ă. Doriţi să faceţi compromisuri atât timp cât beneficiile vor fi în favoarea voastră.


Horoscop 5 martie 2017, Fecioară:

Este posibil ca azi să fiţi anunţaţi/te de şefi că trebuie să vă amânaţi planurile şi să mergeţi într-o călătorie de afaceri. Partenerul/a de cuplu se va simţi neglijat/ă, însă dacă aveţi răbdare să îi explicaţi situaţia lucrurile se vor linişti între voi.


Horoscop 5 martie 2017, Balanţă:

În viaţa sentimentală lucrurile nu evoluează aşa cum vă aşteptaţi; persoana iubită pare tot mai rece şi simţiţi că nu reuşiţi să trăiţi în acest mediu. Nu sunteţi dispuşi/se să acceptaţi jumătăţi de măsură, motiv pentru care încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 5 martie 2017, Scorpion:

Astăzi apar câteva situaţii neaşteptate de care trebuie să vă ocupaţi de unii/ele singuri/e. Aveţi multă încredere în voi şi vă folosiţi imaginaţia reuşind, în timp record, să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi una foarte relaxantă.


Horoscop 5 martie 2017, Săgetător:

O discuţie importantă cu partenerii/ele de afaceri vă determină să preluaţi un proiect frumos, cu şanse mari de reuşită. Nu duceţi lipsă de iniţiative, prin urmare astăzi aveţi parte de o zi foarte productivă.


Horoscop 5 martie 2017, Capricorn:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, chiar şi în această ultimă zi de weekend; reuşiţi să finalizaţi un proiect important care v-a cam dat dureri de cap în ultima perioadă. Spre seară, comunicaţi foarte bine cu partenerii/ele de afaceri.


Horoscop 5 martie 2017, Vărsător:

Chiar dacă este duminică, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi şi pe care nu le puteţi amâna. Partenerul/a de cuplu este foarte înţelegător/are în ceea ce priveşte programul încărcat pe care îl aveţi.


Horoscop 5 martie 2017, Peşti:

După o săptămână foarte încărcată, reuşiţi să vă bucuraţi de ziua de azi din plin. Petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu şi a prietenilor/elor dragi. Spre seară este posibil să primiţi o surpriză frumoasă din partea unui om din trecut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS