Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 martie 2017


Horoscop 4 martie 2017, Berbec:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a face câteva schimbări pe plan profesional; aveţi câteva planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Astrele sunt generoase cu voi şi vă pun la dispoziţie cele mai bune metode astfel încât ideile voastre să prindă contur într-un timp foarte scurt.


Horoscop 4 martie 2017, Taur:

Azi trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme personale; sunteţi uşor agitaţi/te, însă reuşiţi să planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi mai frumoasă deoarece partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou.


Horoscop 4 martie 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi axaţi/te pe problemele profesionale; faceţi tot posibilul ca astăzi să vă ocupaţi de tot ce înseamnă proiecte şi planuri de carieră. La şedinţele cu partenerii/ele de afaceri reuşiţi să veniţi cu soluţii eficiente pentru sarcinile comune.


Horoscop 4 martie 2017, Rac:

Chiar dacă aveţi o zi de sâmbătă destul de încărcată, zâmbetul nu vă dispare de pe chip. Reuşiţi să rămâneţi motivaţi/te şi aşa reuşiţi să rezolvaţi până şi cele mai dificile probleme. Seara va fi una frumoasă deoarece o veţi petrece în compania colegilor/elor de echipă.


Horoscop 4 martie 2017, Leu:

În timp ce majoritatea zodiilor sunt concentrate asupra vieţii profesionale, voi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vosrtru, în special cea cu partenerul/a de cuplu. Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 4 martie 2017, Fecioară:

Conjunctura astrală favorizează astăzi viaţa sentimentală; acesta este cel mai bun moment pentru a vă implica în relaţia cu oamenii din jurul vostru, în special în cea cu membrii/ele familiei şi cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o nouă persoană.


Horoscop 4 martie 2017, Balanţă:

În viaţa profesională sunteţi într-o competiţie continuă cu partenerii/ele şi colegii/ele, motiv pentru care uneori vă puteţi simţi mai stresaţi/te sau chiar obosiţi/te. Recomandat este să mai faceţi şi pauze sau să încercaţi să treceţi de la întrecerea cu alţii/tele la cea cu voi înşivă.


Horoscop 4 martie 2017, Scorpion:

Conjunctura astrală de azi îşi pune amprenta asupra vieţii sentimentale; este posibil să fiţi mult mai pasionali/e însă, ce este drept, vă implicaţi în relaţia cu oamenii din jurul vostru la un nivel destul de superficial. Mulţi/te se pot simţi răniţi/te de răceala cu care îi/le trataţi.


Horoscop 4 martie 2017, Săgetător:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi/te la modul în care interacţionaţi cu colegii/ele de echipă. Întâlnirile obligatorii vă pot ajuta să primiţi proiectele la care tot visaţi; trebuie, însă, să ştiţi cum să vă expuneţi punctul de vedere astfel încât să ajungeţi să primiţi ceea ce vă doriţi.


Horoscop 4 martie 2017, Capricorn:

La locul de muncă încercaţi să negociaţi cu partenerii/ele de afaceri pentru viitoarele proiecte; aveţi foarte multă răbdare şi reuşiţi să vă argumentaţi părerea astfel încât să îi/le atrageţi de partea voastră. Seara va fi dedicată vieţii sentimentale. Încercaţi să petreci mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu!


Horoscop 4 martie 2017, Vărsător:

Astăzi interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru, în special cu cei dragi (prietenii/ele apropiaţi/te sau membrii/ele familiei). Spre seară, este posibil să primiţi în vizită o persoană din trecut, cu care aţi avut o relaţie frumoasă şi de care vă leagă amintiri speciale.


Horoscop 4 martie 2017, Peşti:

Ziua de 04-03-2017 este una specială pentru voi; astrele vă pregătesc o super surpriză. Este posibil ca o persoană foarte dragă să vă aducă o veste cu privire la un eveniment major în familie ce urmează să se întâmple în scurt timp. Seara va fi una relaxantă, petrecută alături de aceşti oameni dragi din viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS