Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 martie 2017


Horoscop 3 martie 2017, Berbec:

Astrele vă sfătuiesc azi să vă ocupaţi de viaţa profesională; sunteţi în urmă cu sarcinile şi s-ar putea ca partenerii/ele de afaceri să nu fie mulţumiţi/te de evoluţia proiectelor de care vă ocupaţi. Trebuie să vă adunaţi astfel încât să rezolvaţi aceste situaţii!


Horoscop 3 martie 2017, Taur:

Vineri, unul dintre partenerii/ele importanţi/te cu care aveţi o legătură frumoasă sau chiar unul dintre superiori vă oferă un sfat major de care ar fi bine să ţineţi cont pe viitor deoarece vă va ajuta foarte mult şi vă va aduce rezultatele aşteptate în proiectele de care vă ocupaţi.


Horoscop 3 martie 2017, Gemeni:

Astăzi sunteţi puşi/se pe proiecte importante şi sarcini care pot face o diferenţă în viitorul vostru profesional. Deşi discuţiile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri par să fie unele constructive, astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi/te la modul în care luaţi în considerare sfaturile lor. Mulţi/te vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 3 martie 2017, Rac:

Ziua de vineri este una obositoare, însă foarte frumoasă pentru voi; este posibil să faceţi câteva schimbări importante în locuinţă. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală sau de a cumpăra accesoriile pe care voi le consideraţi necesare. Poate că el/ea are alte idei.


Horoscop 3 martie 2017, Leu:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, motiv pentru care astrele vă recomandă să vă liniştiţi şi să încercaţi să găsiţi timp şi pentru voi. Aveţi nevoie să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile astfel încât să funcţionaţi la capacitate maximă.


Horoscop 3 martie 2017, Fecioară:

Vă confruntaţi cu câteva probleme profesionale şi vă este destul de dificil să găsiţi cele mai bune soluţii pentru această situaţie. Din fericire, colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi împreună reuşiţi să depăşiţi obstacolele. Spre seară sărbătoriţi alături de ei în oraş.


Horoscop 3 martie 2017, Balanţă:

Ziua de azi este pentru voi o oportunitate de a încerca lucruri noi. Decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să descoperiţi ce vă pot oferi astrele. Îndrăzniţi chiar să vă testaţi limitele şi să luaţi în considerare anumite propuneri aventuriere ale prietenilor/elor din grupul vostru.


Horoscop 3 martie 2017, Scorpion:

Primele ore ale dimineţii sunt unele foarte obositoare pentru voi; apare o problemă neaşteptată şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă, însă se pare că astrele nu sunt de partea voastră. Îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de muncă, ei vă pot ajuta în acest sens!


Horoscop 3 martie 2017, Săgetător:

Conjunctura astrală de vineri vă permite să fiţi mai aventurieri/e în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să vă doriţi să profitaţi de o ofertă de colaborare destul de interesantă, ce vă poate aduce beneficii frumoase în scurt timp nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 3 martie 2017, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă personală mai dificilă; încercaţi să rezolvaţi această situaţie de unii/ele singuri/e, însă vă daţi seama că vă este peste puteri. De aceea, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unei persoane în care aveţi încredere; sunteţi convinşi/se că un sfat primit de la acesta vă poate ajuta să vedeţi şi altă parte a problemei.


Horoscop 3 martie 2017, Vărsător:

La locul de muncă lucrurile par să se mişte ca melcul, motiv pentru care vă este tot mai dificil să vă păstraţi răbdarea. Aţi ajuns într-un punct în care vreţi să vedeţi rezultate şi vreţi să le vedeţi acum. Din fericire, astrele ţin cu voi şi astăzi vă pot demonstra că sunteţi la un pas de a ajunge pe culmile succesului.


Horoscop 3 martie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei va fi puţin aglomerată; trebuie să vă ocupaţi de câteva documente şi acte importante şi vă este destul de dificil să vă concentraţi, motiv pentru care profitaţi de ajutorul oferit de un/o coleg/ă de echipă. Spre seară, veţi avea timp să vă relaxaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS