Horoscop Urania zilnic: joi, 2 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 martie 2017


Horoscop 2 martie 2017, Berbec:

Astrele sunt destul de generoase cu voi azi; reuşiţi să rezolvaţi micile neînţelegeri pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu şi chiar să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va da viaţa peste cap şi de care vă veţi îndrăgosti iremediabil.


Horoscop 2 martie 2017, Taur:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun; chiar dacă sunteţi foarte obosiţi/te din cauza vieţii profesionale, întotdeauna reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru persoana iubită şi nu lăsaţi ca problemele din carieră să interfereze cu planul sentimental. Spre seară aveţi parte de o mică surpriză, care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 2 martie 2017, Gemeni:

Ziua de joi vine cu o mică surpriză pentru voi; astrele vă scot în cale o persoană destul de interesantă, cu care veţi lega o relaţie într-un timp foarte scurt. Este încă prea devreme pentru a stabili dacă este vorba despre o legătură sentimentală sau una strict profesională.


Horoscop 2 martie 2017, Rac:

Vă confruntaţi cu o mică problemă la locul de muncă; din fericire, vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi această situaţie într-un timp destul de scurt. Spre seară, o discuţie cu o persoană de încredere vă ajută să faceţi o schimbare importantă în viaţa personală. Primiţi un sfat bun pe care vreţi să îl puneţi în aplicare în cel mai scurt timp cu putinţă.


Horoscop 2 martie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi vă aduce o dispoziţie romantică; aceasta este o zi foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, nu vă faceţi griji, aveţi şanse mari ca spre seară să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 2 martie 2017, Fecioară:

Astrele vă ajută să vă îmbunătăţiţi abilităţile de comunicare; sunteţi foarte siguri/e pe voi, motiv pentru care ar fi bine ca astăzi să vă ocupaţi de viaţa profesională, de întâlniri, şedinţe sau negocieri importante. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde aveţi şansa să rezolvaţi un conflict mai vechi.


Horoscop 2 martie 2017, Balanţă:

Ziua de 02-03-2017 este foarte bună pentru viaţa profesională; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă desfăşuraţi fără nicio problemă în proiectele aflate în desfăşurare. Vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi reuşiţi să rezolvaţi până şi cele mai dificile probleme şi conflicte.


Horoscop 2 martie 2017, Scorpion:

Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie între voi şi colegii/ele de echipă sau partenerii/ele de afaceri, sunt necesare câteva compromisuri majore. Voi înţelegeţi asta, însă trebuie să îi convingeţi şi pe ei că aceasta este cea mai bună soluţie. Nu vă daţi bătuţi/te până când nu reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii!


Horoscop 2 martie 2017, Săgetător:

Azi faceţi tot posibilul să ajungeţi la zi cu planul profesional; încă de la primele ore ale dimineţii vă stabiliţi anumite priorităţi şi vă planificaţi foarte bine treburile astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi fără a mai rămâne peste program. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, puteţi avea o discuţie destul de interesantă cu persoana iubită despre viitorul vostru.


Horoscop 2 martie 2017, Capricorn:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; simţiţi că ceva nu este în regulă în relaţia cu partenerul/a de cuplu, motiv pentru care propuneţi o discuţie sinceră şi matură. Vreţi să rezolvaţi această situaţie şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare. Seara va fi una liniştită şi frumoasă.


Horoscop 2 martie 2017, Vărsător:

Ziua de 02/03/2017 vă ajută să faceţi câteva schimbări în planul personal; aveţi timp să faceţi ordine în gânduri şi în sentimente şi să faceţi alegerile necesare astfel încât să readuceţi liniştea în viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu vă poate surprinde spre seară cu o cină romantică sau un cadou special.


Horoscop 2 martie 2017, Peşti:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze. Încă de la primele ore ale dimineţii reuşiţi să negociaţi un contract major, ce vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi în viaţa profesională. Aveţi timp suficient pentru a vă pune ideile în practică astfel încât rezultatele să fie aşa cum vă doriţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS