Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 februarie 2017


Horoscop 8 februarie 2017, Berbec:

La locul de muncă trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi multă răbdare; este posibil ca o discuţie cu un/o coleg/ă de echipă sau partener/ă de afaceri să ia o întorsătură neaşteptată şi să se transforme într-un mic conflict. Din fericire, reuşiţi să remediaţi această situaţie într-un timp destul de scurt şi să vă întoarceţi la treburile voastre.


Horoscop 8 februarie 2017, Taur:

Astăzi aveţi un program foarte aglomerat la locul de muncă; încă de la primele ore ale dimineţii faceţi tot posibilul să vă programaţi cât mai bine timpul astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi fără a fi nevoiţi/te să rămâneţi peste program. În cazul în care simţiţi că nu vă mai descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi o mână de ajutor colegilor/elor de echipă.


Horoscop 8 februarie 2017, Gemeni:

Ziua de miercuri pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; astrele vă scot în cale oportunităţi frumoase de colaborare, care vă ajută să evoluaţi nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Aveţi posibilitatea de a încheia un contract destul de important cu o persoană care va juca un rol crucial în viitorul vostru.


Horoscop 8 februarie 2017, Rac:

Ziua de 08/02/2017 aduce veselie şi voie bună; reuşiţi să îi molipsiţi pe cei cu care intraţi în contact. În cazul în care sunteţi invitaţi/te la un eveniment, nu refuzaţi. Aveţi posibilitatea de a întâlni persoane interesante, pe care le puteţi adăuga destul de uşor în cercul restrâns de prieteni/e într-un timp destul de scurt.


Horoscop 8 februarie 2017, Leu:

Prin intermediul familiei aveţi posibilitatea de a cunoaşte o persoană destul de importantă, care vă poate ajuta în evoluţia profesională. Comunicarea este cheia în această perioadă, aşa că mare atenţie la relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. De asemenea, pe plan sentimental partenerul/a de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 8 februarie 2017, Fecioară:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare destul de interesantă şi acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Chiar dacă acest parteneriat presupune câteva sacrificii şi mai mult de muncă, nu vă pasă deoarece aveţi posibilitatea de a vă suplimenta veniturile şi acest lucru este singurul care contează pentru voi în această perioadă.


Horoscop 8 februarie 2017, Balanţă:

Este posibil să vă gândiţi că aveţi nevoie de o schimbare importantă în viaţa personală; chiar şi aşa, astrele vă recomandă să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor. Este foarte important să aveţi răbdare, să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente şi abia apoi să faceţi alegerea care vi se pare cea mai potrivită.


Horoscop 8 februarie 2017, Scorpion:

La locul de muncă superiorii au o propunere destul de interesantă pentru voi. Sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră şi îşi doresc să preluaţi sarcinile pentru un proiect destul de important. Veţi avea mai mult de muncă, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura eforturilor depuse. Nu luaţi o decizie finală înainte de a discuta cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 8 februarie 2017, Săgetător:

Un om foarte drag vine la voi cu o problemă destul de delicată; încercaţi să îl/o ajutaţi fără a îl/o mustra pentru alegerile şi greşelile făcute. Înainte de a lua orice decizie, este important să cântăriţi cu grijă toate opţiunile. Seara vă găseşte în oraş, la un eveniment organizat de un/o membru/ă al/a familiei sau de către un/o prieten/ă.


Horoscop 8 februarie 2017, Capricorn:

Ziua de 08.02.2017 este un moment foarte bun pentru a vă concentra mai mult asupra vieţii profesionale. Astrele vă scot în cale oportunităţi destul de importante, trebuie doar să aveţi răbdare şi să faceţi cea mai potrivită alegere. Este posibil să începeţi un proiect nou, care vă va solicita destul de mult, însă vă va aduce şi beneficii frumoase pe plan financiar.


Horoscop 8 februarie 2017, Vărsător:

Analizaţi cu mare atenţie fiecare oportunitate de colaborare; poate suna foarte bine, însă toate sarcinile vă pot solicita foarte mult şi vă vor consuma o bună parte din timp şi energie. Aveţi răbdare şi analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală. De asemenea, discutaţi şi cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 8 februarie 2017, Peşti:

Astăzi încercaţi un proiect nou şi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare. În deciziile pe care vreţi să le luaţi, astrele vă recomandă să mizaţi pe instinctele voastre. În relaţia cu partenerul/a de cuplu, lucrurile par să evolueze încet, însă foarte sigur. Amândoi aveţi răbdare şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare astfel încât totul să fie bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS