Horoscop Urania săptămânal: 6-12 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 februarie 2017


Horoscop 6-12 februarie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 11 februarie se manifestă plenar în casa preocupărilor personale din horoscopul vostru general, semn cum că dacă de ceva vreme încoace v-aţi axat pe dezvoltarea unei afaceri care să vă permită să faceţi bani dintr-o pasiune, este posibil să vedeţi primele progrese chiar de săptămâna aceasta. Aveţi toate șansele să ajungeţi acolo unde vă doriţi dacă vă daţi silinţa.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Taur:

Nu este exclus ca ritmul de desfășurare al evenimentelor în privinţa banilor şi a carierei să devină ceva mai rapid, ceea ce nu este tocmai rău dacă aţi investit de curând timp, energie și resurse în accederea în ierarhia de la locul de muncă. Veţi ajunge departe dacă acţionaţi cu simț de răspundere zilele acestea.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Gemeni:

Luna Plină din 11 februarie face în așa fel încât actualul stadiu de relație în care vă regăsiţi cu rudele apropiate să atingă apogeul cândva săptămâna aceasta. Așadar, fie vă bucurați de momente minunate, fie ajungeți la conflicte. Deznodământul nu depinde decât de voi.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Rac:

Luna Plină din ziua de 11 februarie se manifestă plenar în casa banilor și a bunurilor câștigate din muncă proprie, semn cum că dacă de ceva vreme încoace aţi făcut eforturi pentru a vă rotunji veniturile sau v-aţi chinuit să găsiţi ocazii de valorificare a economiilor, norocul s-ar putea să treacă de partea voastră săptămâna aceasta. Fiţi totuși selectivi/e și nu investiţi decât în acelea care merită atenția voastră.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Leu:

Luna Plină din 11 februarie v-ar putea face mai competitivi/e decât în mod normal pe piața muncii, motiv pentru care, dacă vă căutaţi un loc de muncă, ar fi indicat să participaţi la suficient de multe interviuri. Este posibil ca angajatorii să se bată pe voi, dar pentru a vă da seama care vă este valoarea pe plan profesional, este necesar să nu vă fie teamă de necunoscut. Îndrăzniţi mai mult!


Horoscop 6-12 februarie 2017, Fecioară:

Luna Plină din data de 11 februarie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că starea voastră de spirit nu va fi una tocmai bună. Dacă vă simţiţi neapreciaţi/e de cei din jur, ar fi cazul să vă transformaţi voi înşivă în cea mai mare majoretă a voastră. Doar aşa nu mai depindeţi de validarea lor.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Balanţă:

Luna Plină din 11 februarie se manifestă plenar în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, fapt pentru care ar fi bine să vă axaţi asupra lor perioada aceasta. Se prea poate, de asemenea, ca unii amici să vă propună să vă alăturaţi încercării lor de a dezvolta o idee de afaceri sau să apară sponsori pentru o afacere pe care vă doriţi să o puneţi pe picioare.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Scorpion:

Luna Plină din ziua de 11 februarie se perfectează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că dacă v-aţi axat pe evoluția voastră profesională, aţi putea vedea beneficiile începând cu această săptămână. În unele cazuri, aceasta ar putea veni la pachet cu avansări sau o relație mai apropiată cu superiorii, iar în altele poate aduce oferte avantajoase din partea firmelor concurente.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Săgetător:

Luna Plină din 11 februarie vă semnalează că apar schimbări în relația cu rudele apropiate ale partenerului/ei ori cu persoanele apropiate ale voastre stabilite la mare distanţă de casă ori chiar peste hotare. Este posibil ca acest eveniment astral să vă apropie sau să vă îndepărteze și mai mult dacă nu ați reușit să restabiliți contactul. Reînnodaţi conexiunile!


Horoscop 6-12 februarie 2017, Capricorn:

Casa care găzduiește Luna Plină din data de 11 februarie simbolizează banii, respectiv bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu partenerul/a de viață și/sau afaceri, indiciu că dacă vă doriţi să vă bucuraţi de ei/ele, ar fi momentul să învăţaţi să împărţiţi și să apreciaţi aportul celorlalți la obținerea lor. Altfel, s-ar putea isca certuri de pe urma acestui lucru.


Horoscop 6-12 februarie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 11 februarie se manifestă plenar în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu că dacă vreţi să aveţi o relaţie bună cu ei, este bine să le acordaţi atenția de care au nevoie. Acest lucru presupune să vă lăsaţi pe voi la urmă, dar acest lucru nu ar trebui să vă supere prea mult dacă vă doriţi să evoluaţi. Concentraţi-vă pe ce contează!


Horoscop 6-12 februarie 2017, Peşti:

Casa care găzduiește Luna Plină din data de 11 februarie face referire la muncă, semn cum că săptămâna aceasta lucrătoare se anunță a fi una destul de grea. Cu toate acestea, veţi primi un bonus egal cu eforturile pe care le-aţi investit în terminarea sarcinilor care v-au fost delegate. Așadar, faceţi-vă treaba cu profesionalism și veţi vedea că totul va merge bine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS