Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 februarie 2017


Horoscop 3 februarie 2017, Berbec:

Vineri este ziua voastră norocoasă; astrele se poziţionează în favoarea voastră şi vă oferă încrederea de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe. După orele prânzului, întâlniţi o persoană interesantă care va juca un rol destul de important în viitorul vostru.


Horoscop 3 februarie 2017, Taur:

Lucrurile se aranjează în favoarea voastră pe plan profesional; acum aveţi şansa de a transforma o pasiune într-o afacere destul de profitabilă. Este important, însă, să vă faceţi timp şi să vă ocupaţi deoarece vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară.


Horoscop 3 februarie 2017, Gemeni:

Ziua de 03/02/2017 începe cum nu se poate mai bine pentru voi; încheiaţi cu succes un proiect de care v-aţi ocupat în ultima perioadă, iar şefii sunt mai mult decât încântaţi de rezultatele obţinute încât decid să vă recompenseze cu un bonus substanţial.


Horoscop 3 februarie 2017, Rac:

Ziua de vineri este una chiar foarte liniştită şi lipsită de evenimente neaşteptate; vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile voastre şi chiar reuşiţi să interacţionaţi destul de bine cu colegii de echipă. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 3 februarie 2017, Leu:

Primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de ceva timp, cel mai probabil la mijloc fiind un împrumut care vă va fi returnat. Folosiţi aceşti bani pentru a îi investi într-un proiect nou, cu şanse mari de reuşită într-un timp destul de scurt. Spre seară, puteţi comunica deschis cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 3 februarie 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi posibilitatea de a obţine un proiect important, ce vă poate aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. După orele prânzului, sunteţi concentraţi/e asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu, unde vă luaţi inima în dinţi şi începeţi să faceţi planuri de viitor.


Horoscop 3 februarie 2017, Balanţă:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; aveţi încredere în voi şi în planurile pe care le prezentaţi în faţa colegilor de echipă şi a şefilor. De asemenea, comunicaţi foarte uşor şi reuşiţi să atrageţi de partea voastră persoanele care vă interesează cel mai mult. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 3 februarie 2017, Scorpion:

Ziua de vineri este potrivită pentru activităţile casnice; important este să vă ocupaţi de treburile de care nu aţi avut timp până acum şi pe care le-aţi tot amânat. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă; este vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de ceva timp.


Horoscop 3 februarie 2017, Săgetător:

Decideţi că este timpul pentru puţină adrenalină în viaţa voastră, aşa că luaţi o decizie importantă ce va aduce schimbări masive în următoarea perioadă. Important este să vă păstraţi valorile şi să nu renunţaţi la ideile pe care le aveţi indiferent de cât de dificile sunt obstacolele pe care le întâmpinaţi în drumul către succes.


Horoscop 3 februarie 2017, Capricorn:

Astăzi aveţi multă inspiraţie şi vă îndreptaţi atenţia asupra activităţilor domestice; vreţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă şi poate chiar să cumpăraţi anumite piese de mobilier şi accesorii; mare atenţie la detalii, acestea sunt cele care fac diferenţa!


Horoscop 3 februarie 2017, Vărsător:

Ziua de 03.02.2017 este momentul prielnic pentru a vă ocupa de sarcinile şi problemele complicate; aveţi multă răbdare şi sunteţi atenţi/e la detalii. Este foarte important ca înainte de a lua o decizie, să vă consultaţi cu partenerii de afaceri sau cu colegii de echipă.


Horoscop 3 februarie 2017, Peşti:

Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru viaţa profesională; nu vă grăbiţi cu planurile pe care le aveţi deoarece este posibil să pierdeţi tot ce aţi realizat până acum. În schimb, concentraţi-vă mai mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu deoarece aveţi şansa să faceţi o schimbare foarte frumoasă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS