Horoscop Urania zilnic: luni, 27 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 27 februarie 2017


Horoscop 27 februarie 2017, Berbec:

Chiar dacă o persoană încearcă să vă şantajeze sau să vă pună beţe în roate, nu răspundeţi cu aceeaşi monedă! Folosiţi diplomaţia ca să ieşiţi dintr-o situaţie neplăcută. Faceţi nişte calcule şi vedeţi cum staţi cu bugetul! Este o perioadă prielnică pentru a face mici modificări în locuinţă.


Horoscop 27 februarie 2017, Taur:

Personalitatea voastră competitivă va fi foarte stimulată astăzi şi trebuie să luptaţi pentru a obţine ceea ce vă doriţi! Oamenii din jurul vostru nu luptă corect şi trebuie să faceţi faţă unui şantaj emoţional! Din fericire, neajunsurile de pe plan profesional sunt compensate de toate lucrurile bune care vi se întâmplă pe plan personal, cu toate că trebuie să faceţi şi un compromis.


Horoscop 27 februarie 2017, Gemeni:

Nu amestecaţi viaţa personală cu problemele din planul profesional şi nu vă neglijaţi responsabilităţile! Onestitatea este esenţială acum şi poate face diferenţa între a obţine ceea ce vă doriţi sau a renunţa complet la planurile voastre de viitor! În acest moment, nu trebuie să vă lăsaţi sentimentele să vă domine ci să luaţi o decizie cât se poate de raţională!


Horoscop 27 februarie 2017, Rac:

Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte starea voastră emoţională şi viaţa sentimentală în general! Este foarte bine să vă ascultaţi inima însă trebuie să ţineţi cont şi de anumite experienţe din trecut! Dacă vă enervaţi, nu faceţi altceva decât să îngreunaţi şi mai mult situaţia, aşa că trebuie să trataţi totul cu calm şi să evaluaţi obiectiv problema!


Horoscop 27 februarie 2017, Leu:

Inclinaţiile artistice şi dorinţa de a învăţa lucruri noi vă pot aduce satisfacţii mari însă veţi observa că prietenii/ele voştri/astre se vor distanţa uşor de voi. Pe plan profesional, obţineţi câteva rezultate spectaculoase care vă vor motiva să vă păstraţi ritmul alert de muncă. Astăzi aveţi posibilitatea să rezolvaţi şi câteva probleme de familie iar dacă vi se oferă ocazia unei călătorii, va fi benefic să acceptaţi.


Horoscop 27 februarie 2017, Fecioară:

Înainte să vă angajaţi într-o dispută, asiguraţi-vă că ştiţi toate variantele poveştii! S-ar putea să descoperiţi că fiecare participant/ă la această discuţie aprinsă are propria sa versiune şi trebuie să vă reconsideraţi poziţia. Nu aveţi cum să faceţi pe plac tuturor. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie alegerilor pe care le faceţi, în special pe plan sentimental!


Horoscop 27 februarie 2017, Balanţă:

Faceţi o listă cu lucrurile cele mai importante pentru voi şi veţi constata că perspectivele voastre de viitor sunt foarte bune! Veţi reuşi să finalizaţi un plan care v-a dat multe bătăi de cap şi v-a adus numeroase griji. După ce reuşiţi să scăpaţi de această problemă, viaţa voastră sentimentală se va îmbunătăţi considerabil.


Horoscop 27 februarie 2017, Scorpion:

Astăzi cunoaşteţi câţiva oameni noi pe care pur şi simplu îi veţi fermeca. Implicaţi-vă în câteva evenimente sociale dacă aveţi ocazia şi cu siguranţă toată lumea vă va remarca! Veţi avea câteva propuneri noi de afaceri însă trebuie să le acceptaţi doar pe cele care vin însoţite şi de un contract oficial. Chiar dacă aveţi foarte mult entuziasm, trebuie să munciţi într-un ritm susţinut pentru a finaliza planurile!


Horoscop 27 februarie 2017, Săgetător:

Bucuraţi-vă de compania prietenilor/elor sau a familiei şi faceţi o călătorie scurtă! Aceasta se va dovedi a fi aventuroasă şi veţi învăţa multe lucruri noi. Prin urmare merită să vă luaţi o zi liberă de la serviciu. Cei mici sau rudele mai în vârstă vor juca un rol major în alegerile pe care le veţi face cu privire la viitorul vostru personal şi profesional. Cel mai important este să nu priviţi în urmă!


Horoscop 27 februarie 2017, Capricorn:

Dacă vă asumaţi responsabilitatea pentru acţiunile voastre, veţi reuşi să treceţi peste situaţii neplăcute iar toţi cei care s-au îndoit de voi îşi vor regreta cuvintele. Vă hotărâţi să faceţi o mică schimbare pe plan profesional iar acest lucru va avea efecte pozitive pe termen lung. Datorită acestei schimbări, veţi simţi o ameliorare şi în starea de spirit.


Horoscop 27 februarie 2017, Vărsător:

Un/o membru/ă apropiat/ă al/a familiei sau un/o prieten/ă bun/ă are nevoie de ajutorul vostru. După ce rezolvaţi această chestiune, puneţi bazele unui proiect nou care vă va ajuta să vă dezvoltaţi anumite abilităţi sau care, în cele din urmă, vă va îmbunătăţi stilul de viaţă. Cu cât proiectul este mai amplu, cu atât satisfacţia va fi mai mare. În plus, există şi posibilitatea să vă faceţi prieteni/e noi.


Horoscop 27 februarie 2017, Peşti:

Aveţi grijă ce anume şi mai ales cui spuneţi! Aparenţele pot fi înşelătoare iar oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par. Va apărea o problemă foarte delicată în ceea ce priveşte sănătatea sau finanţele şi cineva din jurul vostru va simţi nevoia să dezbată îndelung şi indiscret această chestiune. Cel mai bine este să nu credeţi tot ce auziţi şi să nu discutaţi cu oricine despre ce vă apasă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS