Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 26 februarie 2017


Horoscop 26 februarie 2017, Berbec:

S-ar putea să pierdeţi astăzi o sumă de bani sau un parteneriat de afaceri nu se va îndrepta în poziţia dorită de voi. Nu aveţi însă motive serioase să vă îngrijoraţi pentru că bugetul vostru nu va suferi o lovitură prea mare. Trebuie doar să vă mobilizaţi şi să vă adaptaţi foarte rapid!


Horoscop 26 februarie 2017, Taur:

Nu vă concentraţi foarte mult asupra sarcinilor pe care trebuie să le finalizaţi în această zi. Sunteţi mai degrabă preocupaţi/te de un anumit eveniment social la care trebuie să participaţi în cursul serii. Veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu o persoană foarte dragă vouă pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme iar acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit.


Horoscop 26 februarie 2017, Gemeni:

Nu este o zi potrivită pentru a pune bazele unor proiecte, colaborări sau parteneriate noi. Concentraţi-vă mai bine asupra anturajului pentru că prin intermediul acestuia, puteţi cunoaşte o persoană nouă! Nativii singuri au astfel ocazia să facă o cucerire care se poate transforma într-o poveste de dragoste.


Horoscop 26 februarie 2017, Rac:

Aveţi o fire foarte generoasă însă acest lucru v-ar putea cauza câteva probleme dacă vă pierdeţi concentrarea. Atunci când veniturile voastre sunt suplimentate sau credeţi că există această posibilitate, aveţi tendinţa să cheltuiţi mai mult decât ar fi înţelept din partea voastră, de cele mai multe ori pentru a îi surprinde pe cei/le dragi. Nu vă poate învinui nimeni că vreţi să le faceţi cadouri plăcute dar faceţi-o în aşa fel încât să nu vă afecteze bugetul!


Horoscop 26 februarie 2017, Leu:

Aveţi chef de puţin romantism astăzi şi veţi simţi o nevoie puternică de a fi mai aproape de partenerul/a voastră. Dacă nu aveţi pe nimeni în viaţa voastră, duminică este ziua ideală pentru a remedia acest neajuns. Este posibil să întâlniţi pe cineva care o să vă facă să simţiţi fluturaşi în stomac şi să vă ţină cu capul în nori.


Horoscop 26 februarie 2017, Fecioară:

Astăzi puteţi primi o veste neplăcută cu privire la un proiect profesional. Finalizarea acestuia poate fi amânată din cauze care, cel mai probabil, nu ţin direct de voi. Viaţa sentimentală decurge în general fără probleme, cu atât mai mult cu cât astăzi aveţi o dispoziţie romantică şi vreţi să vă surprindeţi partenerul/a cu un gest tandru.


Horoscop 26 februarie 2017, Balanţă:

Vă preocupă bunăstarea celorlalţi şi sunteţi gata să faceţi compromisuri iar acest lucru vă va pune într-o lumină favorabilă atât din punct de vedere profesional cât şi personal. Este o zi bună pentru a socializa mai mult cu prietenii/ele şi veţi avea o colaborare excelentă pe viitor. Aveţi grijă doar să nu vă doriţi prea multe lucruri deodată!


Horoscop 26 februarie 2017, Scorpion:

Arătaţi şi vă simţiţi foarte bine astăzi dar vi se pare că mediul în care locuiţi nu vă reflectă pe deplin personalitatea. Dacă vă uitaţi cu atenţie în jur, veţi constata că locuinţa voastră are nevoie de câteva îmbunătăţiri. Puteţi începe cu câteva lucruri de bază: curăţenie şi depozitare inteligentă a lucrurilor mărunte de care vă împiedicaţi.


Horoscop 26 februarie 2017, Săgetător:

Vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă decât de obicei dar în acelaşi timp, visaţi cu ochii deschişi. Este o zi bună pentru a vă face planuri de viitor deoarece puteţi judeca totul dintr-un punct de vedere foarte obiectiv şi detaşat. S-ar putea să primiţi o veste de la o persoană dragă vouă.


Horoscop 26 februarie 2017, Capricorn:

Nu trebuie să vă fie teamă sau jenă să cereţi ajutor! Este foarte posibil ca prietenii şi familia să vă facă situaţia mai uşoară sau să vă ofere o soluţie la care nu v-aţi gândit. S-ar putea să fie ceva inovator de care vă veţi folosi mult timp de acum înainte însă este esenţial să le comunicaţi persoanelor dragi ceea ce vă apasă.


Horoscop 26 februarie 2017, Vărsător:

Trăiţi o puternică dezamăgire şi din această cauză trebuie să evaluaţi traseul pe care aţi pornit, să faceţi ajustări şi să recurgeţi la mai multe resurse decât aţi plănuit. Evitaţi pe cât posibil epuizarea energiei în acest moment pentru că această situaţie stresantă vă poate aduce probleme de sănătate!


Horoscop 26 februarie 2017, Peşti:

Oamenii vă vor opune rezistenţă astăzi iar ideile voastre nu vor fi primite aşa cum vă aşteptaţi iar acest lucru este o provocare pentru voi. Nu este un moment bun să încercaţi acum să vă impuneţi. Nu veţi obţine ceea ce vă doriţi iar asta vă va aduce mici frustrări. Relaţiile cu oamenii sunt foarte tensionate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS