Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 februarie 2017


Horoscop 24 februarie 2017, Berbec:

Vă vedeţi puşi/se în faţa unei situaţii nu tocmai plăcute; poate fi vorba despre un conflict pe care îl aveţi cu partenerul/a de cuplu sau cu un prieten/ă foarte apropiat/ă. Vă este dificil să luaţi o decizie finală, însă faceţi tot posibilul să căutaţi în adâncul sufletului vostru astfel încât să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat.


Horoscop 24 februarie 2017, Taur:

După o perioadă destul de dificilă nu doar pe plan profesional, ci şi în viaţa personală, ziua de vineri este atât de relaxantă încât nu vă vine să credeţi. După ce vă terminaţi sarcinile, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. O cină romantică vă poate ajuta să vă spălaţi păcatele.


Horoscop 24 februarie 2017, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru; faceţi tot posibilul să găsiţi cea mai bună variantă astfel încât lumea din jurul vostru să nu fie rănită. Nu luaţi o decizie rapidă, aveţi răbdare şi analizaţi cu mare atenţie situaţia!


Horoscop 24 februarie 2017, Rac:

Astăzi sunteţi foarte preocupaţi/te de aspectele materiale ale vieţii, aşa că este posibil să luaţi o decizie neaşteptată pe plan profesional. Fie hotărâţi să vă schimbaţi locul de muncă, fie riscaţi şi faceţi o investiţie serioasă cu banii pe care i-aţi strâns în ultima perioadă.


Horoscop 24 februarie 2017, Leu:

În această perioadă sunteţi foarte sensibili/e şi destul de calmi/e; vă apropiaţi cu uşurinţă de oameni, convingându-i să îşi deschidă sufletul în faţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, seara este un moment foarte bun pentru a ieşi în oraş şi a întâlni persoane noi.


Horoscop 24 februarie 2017, Fecioară:

Astăzi treceţi prin câteva momente de foc în ceea ce priveşte viaţa profesională; obstacolele pe care le întâmpinaţi în calea voastră sunt destul de dificile, însă nu vă pierdeţi speranţa. Din contră, aveţi o atitudine calmă şi încercaţi să rezolvaţi aceste situaţii cu toată răbdarea din lume. Şefii sunt impresionaţi de transformarea voastră.


Horoscop 24 februarie 2017, Balanţă:

În această zi sunteţi dispuşi/se să lăsaţi în spate trecutul, să îngropaţi amintiri şi să faceţi pace cu o persoană din trecut, care v-a rănit destul de mult. Sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din prezent, care înseamnă ceva pentru voi.


Horoscop 24 februarie 2017, Scorpion:

În ciuda acestei zile foarte aglomerate, reuşiţi să vă păstraţi calmul chiar dacă sunteţi puşi/se la numeroase încercări. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să decurgă fără probleme; lucrurile devin tot mai serioase, iar asta vă bucură enorm.


Horoscop 24 februarie 2017, Săgetător:

Decideţi ca astăzi să rezolvaţi o problemă mai dificilă pe care aţi avut-o în trecut cu unul/a dintre colegii/ele de echipă; este momentul să treceţi peste aceste conflicte şi să vă uniţi forţele pentru a vă ocupa de proiectele importante aflate în desfăşurare; contează foarte mult rezultatele pe care le veţi avea de pe urma acestora.


Horoscop 24 februarie 2017, Capricorn:

Vă confruntaţi cu o mică problemă profesională; din fericire, sunteţi foarte calmi/e şi reuşiţi să faceţi faţă acestei probleme găsind imediat o variantă eficientă de rezolvare. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu un/o membru/ă al/a familiei; această persoană are nevoie de sfatul vostru cu privire la o decizie importantă.


Horoscop 24 februarie 2017, Vărsător:

La locul de muncă vă descurcaţi de minune cu sarcinile pe care le primiţi din partea şefilor. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, relaţia sentimentală trece printr-o perioadă destul de calmă şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji; important este să petreceţi mai mult timp împreună.


Horoscop 24 februarie 2017, Peşti:

În această dimineaţă, trebuie să vă amânaţi planurile deoarece o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru/ă al/a familiei, are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai delicată. Este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş care vă vor ţine ocupaţi/te o bună parte din zi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS