Horoscop Urania zilnic: luni, 20 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 februarie 2017


Horoscop 20 februarie 2017, Berbec:

Chiar dacă este luni, puteţi spune că, în sfârşit, aveţi parte de o zi de muncă relaxantă. Nici nu este indicat să acţionaţi azi în vreo direcţie. Petreceţi mare parte din zi observând ce se întâmplă în jurul vostru. Lucrurile vor deveni mai interesante spre seară. Vă simţiţi liberi/e de toate obligaţiile şi vă bucuraţi de liniştea care vă înconjoară.


Horoscop 20 februarie 2017, Taur:

Aveţi multe activităţi profesionale de îndeplinit, iar neînţelegerile cu anumiţi colegi vor fi la ordinea zilei. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai organizaţi/te, iar asta trebuie să înveţe şi cei din jurul vostru! Astrele vă oferă o disponibilitate aparte spre toleranţă şi înţelegere de care se va bucura în mod special partenerul/a vostru/astră.


Horoscop 20 februarie 2017, Gemeni:

Nu lăsaţi obstacolele de luni să vă stea în cale! Dacă perseveraţi, veţi avea parte de succes, cu atât mai mult cu cât lucrurile sunt mai uşoare decât credeţi. Moderaţia este cuvântul de bază şi atitudinea potrivită ce vă va permite să vă bucuraţi în continuare de o stare de bine.


Horoscop 20 februarie 2017, Rac:

O dorinţă secretă de libertate iese azi la iveală. Totuşi, aveţi grijă să nu vă puneţi în pericol relaţia! Trebuie să vă gândiţi bine la ceea ce faceţi! Sunteţi înconjuraţi/te de multă tensiune, iar acest lucru vă poate afecta concentrarea. Detaşaţi-vă de toate problemele de la locul de muncă şi concentraţi-vă pe lucrurile care sunt cu adevărat importante!


Horoscop 20 februarie 2017, Leu:

Nu sunteţi prea atenţi/te la cele mai importante sarcini; poate ar trebui să vă stabiliţi priorităţile. Încercaţi să nu vă îngrijoraţi prea mult pentru ziua de mâine, lucraţi la cea de azi! Alungaţi negativitatea din viaţa voastră şi fiţi optimişti/te atunci când vă propuneţi să realizaţi un anumit lucru. Nu uitaţi că este imposibil să fiţi perfecţi/te!


Horoscop 20 februarie 2017, Fecioară:

Astăzi vă veţi bucura de o serie de victorii din viaţa voastră. Deocamdată, este mai bine să nu vă faceţi noi planuri. Este prea devreme pentru a lua decizii. Aveţi grijă să comunicaţi cum trebuie cu cei din jur! Capacitatea voastră de a influenţa oamenii şi minţile sunt cheia către succes. Încercaţi să realizaţi lucruri măreţe!


Horoscop 20 februarie 2017, Balanţă:

Sunteţi într-o formă bună, chiar predispuşi/se la optimism. Aveţi o bucurie de a trăi nemaiîntâlnită. Nu simţiţi oboseala, ci aveţi o energie debordantă, pe care le-o insuflaţi şi celor din jur. Ieşiţi la o plimbare, vă întâlniţi cu oameni dragi, vizitaţi locuri noi. Intraţi în posesia unui act sau a unei sume venită drept recompensă.


Horoscop 20 februarie 2017, Scorpion:

Dificultăţi financiare minore vă aşteaptă astăzi. Această veste supărătoare vă va afecta destul de mult. În dragoste ar fi bine că azi să jucaţi cartea prudenţei. Aparenţele pot înşela şi în acest moment nu sunteţi în măsură să luaţi deciziile corecte. Totuşi, încercaţi să vă bucuraţi de plăcerile vieţii!


Horoscop 20 februarie 2017, Săgetător:

Inteligenţa vă duce pe culmile succesului. Străluciţi azi cum nu aţi mai făcut-o de ceva vreme. Abţineţi-vă să mai faceţi planuri şi fiţi mai atenţi/te la toate detaliile din jurul vostru! Nu vă mai stresaţi cu lucruri inutile! Sănătatea v-ar putea pune unele probleme. Nu ar fi rău să vă faceţi o programare la medic pentru un control de rutină.


Horoscop 20 februarie 2017, Capricorn:

Sunteţi mai critici/e decât de obicei, iar acest lucru v-ar putea atrage antipatia colegilor/elor de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă concentraţi asupra nevoilor interioare astăzi. S-ar putea să aveţi de-a face cu ceva ce nu aţi mai întâlnit de ani de zile. Unele greşeli în viaţa sentimentală pot cauza un sentiment profund de nemulţumire.


Horoscop 20 februarie 2017, Vărsător:

Azi vreţi să exploraţi şi aveţi energia necesară să faceţi asta. Vă doriţi să întâlniţi oameni noi alături de care să trăiţi momente intense. Seara, vă simţiţi epuizaţi, nu mai sunteţi chiar aşa în formă şi este de preferat să staţi acasă, în preajma familiei. O discuţie cu o persoană apropiată vă poate face să vă simţiţi nostalgici/e.


Horoscop 20 februarie 2017, Peşti:

Simţiţi nevoia să vă odihniţi mai mult, chiar dacă mai aveţi foarte mult de muncă la birou. Puteţi vedea o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp sau vă veţi lua rămas bun de la cineva drag. Este posibil să aveţi ceva neplăceri în cuplu. Totuşi, nu vă faceţi griji! Încercaţi să îi acordaţi ceva mai multă atenţie partenerului/ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS