Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 februarie 2017


Horoscop 17 februarie 2017, Berbec:

Ziua de vineri este foarte bună pentru viaţa sentimentală; în relaţia cu partenerul/a de cuplu puteţi avea parte de o surpriză frumoasă. Poate fi vorba despre o decizie frumoasă pe care o luaţi împreună astfel încât lucrurile să devină tot mai serioase între voi.


Horoscop 17 februarie 2017, Taur:

Reuşiţi să puneţi bazele unui proiect foarte frumos, ce vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar într-un timp foarte scurt. Şefii sunt foarte mândri de rezultatele pe care le obţineţi, motiv pentru care sunteţi întreaga zi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 17 februarie 2017, Gemeni:

Ziua de 17/02/2017 începe cum nu se poate mai bine pentru voi; după o perioadă mai dificilă pe plan financiar, iată că primiţi un proiect frumos care, dacă îl rezolvaţi aşa cum trebuie, vă poate aduce beneficii foarte bune într-un timp destul de scurt. Mare atenţie la detalii, acestea sunt cele care fac diferenţa!


Horoscop 17 februarie 2017, Rac:

Astăzi încercaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru; pe plan profesional aveţi posibilitatea de a pune bazele unui proiect de lungă durată, motiv pentru care aveţi nevoie de o echipă de încredere, pe care să vă puteţi baza. Şefii vă pot recomanda cele mai bune persoane.


Horoscop 17 februarie 2017, Leu:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; reuşiţi să comunicaţi deschis cu partenerul/a de cuplu şi să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 17 februarie 2017, Fecioară:

Ziua de 17-02-2017 pare să fie una destul de productivă pentru voi; aveţi multă energie şi veniţi cu idei bune pentru proiectele aflate în desfăşurare astfel încât rezultatele frumoase să apară cât mai repede cu putinţă. Seara primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 17 februarie 2017, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; deşi aveţi numeroase sarcini pe care trebuie să le rezolvaţi, sunteţi cu zâmbetul pe buze. Conjunctura astrală de astăzi vă influenţează în bine starea de spirit şi sunteţi foarte optimişti/ste.


Horoscop 17 februarie 2017, Scorpion:

După o perioadă în care v-aţi folosit toate resursele pentru un proiect extrem de dificil şi de important, iată că începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului! Rezultatele par să fie mai spectaculoase decât vă aşteptaţi, motiv pentru care întreaga zi sunteţi cu zâmbetul la purtător.


Horoscop 17 februarie 2017, Săgetător:

Încercaţi să profitaţi de ziua de vineri pentru a vă planifica cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale! Chiar şi aşa, multe lucruri neprevăzute se pot întâmpla în această perioadă, motiv pentru care cel mai bine ar fi să fiţi pregătiţi/te. Oamenii din jurul vostru vă vor oferi tot suportul de care aveţi nevoie.


Horoscop 17 februarie 2017, Capricorn:

Vă treziţi cu senzaţia că staţi pe loc în timp ce toată lumea din jurul vostru evoluează; aveţi impresia că responsabilităţile zilnice mărunte vă stau în cale şi nu reuşiţi să vă atingeţi scopurile. Important este să aveţi răbdare, nu faceţi nimic pripit deoarece lucrurile urmează să se schimbe mult mai repede decât vă aşteptaţi!


Horoscop 17 februarie 2017, Vărsător:

Obstacolele care apar astăzi vă limitează şi simţiţi că nu vă puteţi atinge scopurile cu adevărat importante. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă; împreună puteţi veni cu o soluţie foarte eficientă pentru problemele cu care vă confruntaţi. Aveţi puţină răbdare, lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.


Horoscop 17 februarie 2017, Peşti:

Lucrurile evoluează într-o direcţie complet diferită de cea imaginată de voi; important este să luaţi o decizie în această perioadă astfel încât să faceţi schimbările necesare pentru voi. Puneţi-vă în ordine gândurile şi priorităţile dacă vreţi să duceţi la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS