Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 februarie 2017


Horoscop 10 februarie 2017, Berbec:

Veţi fi tentaţi/te să faceţi tot ce vă stă în puteri pentru a îl/o vedea pe cel/a de alături mulţumit/ă, uitând destul de frecvent de nevoile voastre. Însă, oricât de utili/e v-aţi dovedi şi oricât de generoşi/ase, tot nu veţi putea să intraţi în graţiile tuturor. Seara, plănuiţi o ieşire din oraş, o escapadă care să vă ajute să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 10 februarie 2017, Taur:

Sfera relaţională, parteneriatele sunt în centrul atenţiei voastre şi păreţi să vă folosiţi tot farmecul de care dispuneţi pentru a cuceri persoanele vizate şi a le promite câte în lună şi în stele. Dacă veţi reuşi să îndepliniţi tot ce promiteţi, se va vedea mai târziu, însă cu greu se va uita spectacolul oferit.


Horoscop 10 februarie 2017, Gemeni:

Este o zi perfectă pentru a vă relaxa. La locul de muncă nu sunteţi solicitaţi/te prea tare, iar după program primiţi o invitaţie în oraş care vă încântă. Este posibil să primiţi nişte bani, din cei pe care nu credeaţi că o să îi mai vedeţi şi o să aveţi de cheltuială şi să ieşiţi la distracţie. Nu vă puteţi plânge de felul în care decurge această zi.


Horoscop 10 februarie 2017, Rac:

Astrele vă surâd astăzi, mai ales din punct de vedere financiar. Vă intră în cont sau în buzunar o sumă de bani pe care nu o aşteptaţi, dar care vine perfect în această perioadă. Ar fi indicat să luaţi în calcul că s-ar putea să nu fiţi singurii/ele care au dreptate şi să nu transformaţi diferenţele de opinie într-o luptă pentru supremaţie.


Horoscop 10 februarie 2017, Leu:

Dornici/e de recunoaştere socială, astăzi puteţi exagera foarte uşor în încercarea de a capta interesul celor din jur. Aveţi tendinţa să fiţi încăpăţânaţi/te şi să nu ascultaţi părerea celor din jur. Familia încearcă să vă convingă că una dintre hotărârile pe care vreţi să le luaţi este greşită, însă voi nu vreţi să ascultaţi de nimeni.


Horoscop 10 februarie 2017, Fecioară:

Vă ocupaţi de familie, de casă, poate aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă. Analizaţi realist ce planuri şi speranţe au şanse concrete de a deveni realitate, care sunt capacităţile creative pe care vă puteţi baza, dar şi care sunt aşteptările voastre referitor la iubirea oferită dar şi cea primită. Drămuiţi-vă bine banii!


Horoscop 10 februarie 2017, Balanţă:

Vă trec prin mână nişte bani pe care îi veţi cheltui pe facturi, taxe şi rate urgenţe. Pe alţii i-ar putea descuraja problemele prin care treceţi, dar voi nu vă lăsaţi intimidaţi/te şi adoptaţi o atitudine de adevăraţi/te luptători/are de-a lungul zilei. Spre seară, prezenţa cuiva drag va veni ca o infuzie de optimism.


Horoscop 10 februarie 2017, Scorpion:

Aţi pus ochii pe o poziţie mai bună la locul de muncă şi sunteţi dispuşi/se să faceţi orice sacrificiu pentru a înainta în ierarhie. Pregătiţi-vă pentru a face faţă unor probe complicate, întrucât nu sunteţi singurii/ele care aspiră să evolueze. Sunteţi tentaţi/te să vă folosiţi toate abilităţile pentru a obţine ceea ce doriţi, chiar cu riscul unor comportamente ostentative.


Horoscop 10 februarie 2017, Săgetător:

Atenţia la cele mai mici detalii, la cuvintele celor din jur vă pot ajuta astăzi să gestionaţi mai înţelept tendinţa de exagerare care vă influenţează deciziile. Vă preocupă viitorul şi vă gândiţi la lucruri pe care aţi vrea să le faceţi şi la decizii care vă vor afecta perspectivele, dar nu reuşiţi să ajungeţi la vreo finalitate.


Horoscop 10 februarie 2017, Capricorn:

Aveţi tendinţa să luaţi decizii pripite şi să vă aruncaţi cu capul înainte, fără să vă gândiţi prea bine la consecinţe. Aveţi mare grijă la hotărârile pe care le luaţi şi cereţi sfatul cuiva în care aveţi încredere pentru a vă asigura că alegerea este una bună! Poate nu ar strica să priviţi lucrurile mai în profunzime şi să renunţaţi la abordări dramatice.


Horoscop 10 februarie 2017, Vărsător:

Aţi putea încasa nişte bani, suficient cât să aveţi de cheltuială. Vă permiteţi azi luxul de a interacţiona cu cine vreţi voi. Seara, ieşiţi în oraş cu prietenii şi faceţi planuri să vă vedeţi şi în weekend. Aţi tras tare toată săptămâna şi simţiţi nevoia ca atât azi, cât şi în următoarele zile să respiraţi aer curat, să vă relaxaţi.


Horoscop 10 februarie 2017, Peşti:

Aveţi parte de entuziasm şi de o energie deosebită. Este o zi perfectă pentru achiziţii şi cumpărături, mai ales că bugetul vostru creşte, iar aceste resurse financiare suplimentare vin din partea părinţilor sau unor rude apropiate. După terminarea programului este posibil să plecaţi într-o excursie împreună cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS