Horoscop Urania lunar: februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania februarie 2017


Horoscop februarie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec februarie 2017
În zilele de 1 şi 2 februarie, se pot duce lupte pentru putere în parteneriatele de viață și/sau de afaceri în care sunteţi implicaţi. După data de 3 încolo, șarmul și carisma voastră se vor accentua. Începând cu data de 5, pot apărea conflicte în relațiile sentimentale și/sau profesionale. După data de 7 februarie, vi se poate mări anturajul, cel mai probabil grație abilităților voastre de comunicare potențate.

Zilele de 20, 21, 22, 23 şi 24 februarie pot sta sub semnul unor certuri cu persoanele autoritare din familie și/sau cu superiorii. În zilele de 21 și 22, amicii vă pot ajuta să vă faceţi ordine în viața de cuplu. Unele persoane cu intenţii bune vă pot sprijini să vă repuneţi pe picioare parteneriatul de afaceri, mai ales dacă acesta a întâmpinat dificultăţi în ultima perioadă. Încredeţi-vă în sfaturile lor și lucrurile se vor îndrepta mult!

Atitudinea ușor agresivă de care aţi putea da dovadă în intervalul 25-28 februarie poate atrage după sine neînţelegeri cu persoana iubită și/sau asociatul/a. Din data de 26 încolo, parcă nu mai sunteţi la fel de comunicativi, fapt pentru care preferaţi cercurile mai restrânse de oameni sau chiar momentele de singurătate. Sfârşitul lunii februarie favorizează sesiunile de meditație și introspecție dirijate sau pe cont propriu.


Horoscop februarie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur februarie 2017
După data de 3 încolo, s-ar putea ivi ocazia de a începe o relație departe de ochii curioșilor ori chiar de a da curs unei aventuri. Începând cu 5 februarie, puteți observa o ușoară alterare a stării voastre de sănătate, motiv pentru care ar trebui să aveţi mai multă grijă de corpul vostru.

Din data de 7 încolo, părerile voastre pot cântări mai mult în luare deciziilor la locul de muncă. Zilele de 20, 21, 22, 23 şi 24 februarie pot veni la pachet cu crize existențiale ori cu oscilaţii între credință și tăgadă. Zilele de 21 și 22 se anunță a fi cele mai reușite din luna februarie pe plan profesional. Profitaţi la maximum de ele, nu treceţi pe lângă şansele care apar și achitaţi-vă de sarcinile avute pe rol!

Bunăstarea voastră fizică ori cea mentală pot avea de suferit în zilele de 25, 26, 27 şi 28 februarie. Ori poate experimentaţi o perioadă mai grea la serviciu. Oricare ar fi situația, nu vă pierdeţi răbdarea și încercaţi să fiţi stăpâni pe voi înşivă! Din data de 28 încolo, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, cel mai probabil grație capacității voastre de a vă înțelege instinctual cu amicii voştri.


Horoscop februarie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni februarie 2017
Felul în care se prezintă viața voastră sentimentală și/sau cea socială în zilele de 1 şi 2 februarie vă poate crea tot felul de griji. Din data de 3 încolo, vi se vor accentua șarmul și carisma, fapt pentru care nu veţi duce lipsă de prieteni. După data de 5 încolo, lucrurile pot evolua mai dificil în relația cu persoana iubită sau cei mici. Fiţi răbdători!

Începând cu data de 7 a lunii, aveţi multe de câștigat dacă întreprindeţi călătorii peste hotare sau la mare depărtare de casă, mai ales dacă acestea implică unele destinații noi. La fel de avantajate sunt și cursurile de ordin profesional sau care țin de dezvoltarea personală. În intervalul 20-24 februarie, staţi departe de investiții în planuri de viitor sau proiecte de grup și nu împrumutaţi bani prietenilor!

Zilele de 21 și 22 vin la pachet cu înţelegere în relația de cuplu și în cea pe care o aveţi cu copiii. Dar aşteptaţi-vă totuși ca în intervalul 25-28 să vă împărţiţi cu greutate între viața sentimentală și cea socială, fapt care v-ar putea atrage unele acuze din partea anumitor tabere. Îi puteți înțelege mai bine pe superiori dacă, din 26 încolo, vă ascultați mai mult vocea interioară și le analizaţi gesturile.


Horoscop februarie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac februarie 2017
Conflictele pe care le-aţi putea întâmpina în zilele de 1 şi 2 în raport cu partenerul de afaceri se pot răsfrânge asupra capacității voastre de a lucra eficient la serviciu și acasă. Dacă după data de 3 apare ocazia să începeţi o relație cu un superior ori cu o persoană situată mai sus pe scara socială și/sau profesională, gândiţi-vă foarte bine înainte să îi daţi curs!

Din data de 5 încolo, parcă nu vă mai înţelegeţi le fel cu părinții, iar dacă vă ridicaţi o casă ori vă redecoraţi locuinţa, există posibilitatea ca aceste proiecte să sufere amânări în următoarea perioadă. Începând cu data de 7 a lunii, mizaţi pe comunicare dacă amenință să izbucnească conflicte pe marginea banilor și/sau a bunurilor deținute și/ori câștigate cu ajutorul partenerul/ei de viață și/sau afaceri.

În intervalul 20-24 februarie, se poate ajunge la lupte pentru putere între voi și persoana dragă ori asociat/ă. Aşteptaţi-vă ca în ziua/lele de 21 și/sau 22 să vă daţi seama că aţi subevaluat sentimentele neamurilor pentru voi! Din data de 25 până în data de 28, vă poate fi greu să vă împărţiţi cum se cuvine între carieră și familie. O discuție pe care o aveţi cândva după data de 26 cu o persoană de departe vă produce revelații.


Horoscop februarie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu februarie 2017
Zilele de 1 şi 2 pot veni la pachet cu o mulţime de deplasări pe distanțe mai mici sau mai mari în interes de serviciu sau ca urmare a unei probleme de sănătate. După data de 3 încolo, începe o perioadă favorabilă pentru acele persoane într-o relație la distanță ori cu o persoană de o naționalitate diferită.

Din data de 7 încolo, reuşiţi totuși să vă înţelegeţi ceva mai bine cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri. Zilele de 20, 21, 22, 23 şi 24 pot sta sub semnul termenelor-limită greu de îndeplinit sau al sarcinilor care vă depășesc ca experiență. Îngrijiţi-vă mai mult de voi!

Zilele de 21 și 22 se remarcă prin faptul că pot apărea ocazii noi de colaborare ori ajungeţi să renegociaţi unele contracte mai vechi. În intervalul 25-28 februarie, planează riscul certurilor din cauza diferențelor de viziune. Din data de 26 încolo, se pune ceață peste situația banilor câştigaţi cu partenerul/a de viață și/sau de afaceri.


Horoscop februarie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară februarie 2017
În zilele de 1 şi 2 februarie, feriţi-vă de cheltuieli, mai ales dacă ele nu reprezintă o prioritate! Din data de de 3 încolo, pot apărea şanse de valorificare a economiilor făcute cu ajutorul partenerului/ei de viață și/sau afaceri. Se prea poate, de asemenea, să revină spontaneitatea în cuplu. Începând cu data de 5, pot scădea sursele de suplimentare a veniturilor. Încercaţi să vă fixaţi un buget pe care să nu îl depăşiţi!

Din data de 7 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu colegii de muncă, fapt care vă influențează în bine randamentul. Nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să preia controlul asupra comportamentului vostru în intervalul 20-24 februarie! În zilele de 21 și/sau 22 ale lunii pot apărea mici noroace de câștig, suficiente încât să vă permită să vă îmbunătăţiţi puţin situația financiară. Nu vă dedaţi totuși exceselor!

Altfel, puteți fi nevoiţi să faceţi multe sacrificii din data de 25 până în data de 28 doar pentru a putea să faceţi față cheltuielilor până la următorul salariu. Din data de 26 încolo, vorbiţi parcă mai eficient cu persoana iubită şi/sau asociații, fapt pentru care puteți aborda subiecte de discuție care altfel v-ar fi fost greu să le puneți pe tapet.


Horoscop februarie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă februarie 2017
Zilele de 1 şi 2 pot veni la pachet cu probleme casnice sau de familie. După data de 3 încolo, începe o perioadă prielnică pentru persoanele implicate într-o relație sau care își caută jumătatea. Din data de 5 încolo, parcă nu mai sunteţi la fel de exuberanţi/te. Din data de 7 încolo, comunicaţi mai eficient cu persoana iubită, dar și cu cei mici.

Sarcinile gospodărești sau problemele de familie pot atârna greu pe umerii partenerului/ei de viață în zilele de 20, 21, 22, 23 şi 24. Cu toate acestea, cele mai reușite zile din această lună se anunță a fi cele de 21 și 22. Comportamentul agresiv de care poate da dovadă cel/a drag/ă în intervalul 25-28 februarie riscă să îşi pună amprenta pe liniștea și armonia care domneşte peste cuplul vostru.

Începând cu data de 26 februarie, vorbiţi parcă mai ușor pe limba colegilor de muncă. Tot din data de 26 încolo, puteți încerca metode prin care să vă îmbunătăţiţi stilul de viață și alimentație într-o manieră acceptabilă. Cereţi clarificări suplimentare când daţi peste nelămuriri!


Horoscop februarie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion februarie 2017
Dacă întâmpinaţi probleme de ordin medical ori profesional în zilele de 1 şi 2 februarie, ar fi bine să îi întrebaţi pe cei care dispun de experiență pe aceste planuri ce ar fi mai bine de făcut. Din data de 3 încolo, se poate înfiripa o poveste de dragoste între voi și un coleg/ă de muncă. Începând cu data de 5, contati pe introspecție și meditație.

Din data de 7 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu neamurile, dar mai ales cu părinții voştri. În intervalul 20-24 februarie, puteți experimenta defecțiuni tehnice ale unor aparaturi pe care le folosiţi zilnic, de aceea ar fi bine să vă salvaţi proiectele prin mai multe mijloace. Zilele de 21 și 22 se pot dovedi mai mult decât reușite dacă le petreceţi în compania persoanelor dragi.

În intervalul 25-28 februarie, vă puteți confrunta cu dificultăţi în ceea ce privește sănătatea sau serviciul, fapt pentru care se recomandă să rămâneţi stăpâni/e pe situație. Din data de 26 încolo, vorbiţi parcă mai ușor pe limba partenerului/ei și a celor mici, fapt pentru care relația voastră cu ei are numai de câștigat. În plus, dacă vă aflaţi în căutarea jumătăţii voastre, se înmulțesc vizibil șansele de a o descoperi.


Horoscop februarie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător februarie 2017
Ar fi bine ca în zilele de 1 şi 2 februarie să nu exageraţi cu cumpărăturile. Altfel, puteți ajunge să puneţi presiuni de prisos pe bugetul vostru. Din data de 3 încolo, se animă atmosfera pe plan sentimental și se îndulcește relația cu cei mici. Din data de 5 încolo, viața voastră socială poate fi mai puțin animată decât de obicei, moment numai bun să contaţi pe calitate.

Începând cu data de 7, comunicaţi mai ușor parcă pe limba neamurilor, dar mai ales a părinților voştri, lipsindu-vă astfel neînțelegerile. În intervalul 20-24 februarie, nu exageraţi cu cumpărăturile! Zilele de 21 și 22 se arată a fi mai mult decât plăcute dacă le petreceţi în compania persoanelor dragi.

Zilele de 25, 26, 27 şi 28 februarie pot sta sub semnul incapacității voastre de a vă împărți corect între viața socială și cea sentimentală, dar dacă sunteţi organizaţi/e, veţi reuși să le împacaţi pe amândouă. Începând cu data de 26, comunicaţi mai ușor pe limba neamurilor, dar mai ales a părinților voştri, fapt pentru care puteți aduce pe tapet subiecte de discuție care în trecut vi s-ar fi părut deranjante.


Horoscop februarie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn februarie 2017
În zilele de 1 şi 2 v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea profesională, dar dacă vă folosiţi timpul cum trebuie, vă veţi mulțumi și superiorii, dar și pe apropiaţi. Din data de 3 încolo, se îndulcește mult atmosfera de acasă. Începând cu data de 5 februarie, ascensiunea voastră socială și profesională poate fi ceva mai dificilă decât până acum, dar încercaţi să nu vă descurajaţi prea mult!

Începând cu data de 7 februarie, vă pot veni mai ușor idei despre cum anume aţi putea să vă suplimentaţi veniturile. Perioada 20-24 februarie riscă să stea sub semnul neînţelegerilor dintre voi și părinți. În zilele de 21 și 22 pot apărea mici noroace de câștig care vă permit să vă stabilizaţi bugetul oarecum.

În intervalul 25-28 februarie, încercaţi să vedeţi cum poți readuce echilibrul între viața voastră ca profesionişti și cea de familişti întrucât se pare că cele două sectoare de viață au ajuns în contradicție una cu cealaltă. Din data de 26 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor accentua, deci programaţi-vă pe sfârşitul lunii eventualele negocieri salariale sau de contract!


Horoscop februarie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător februarie 2017
Zilele de 1 şi 2 riscă să nu vă găsească într-o stare de spirit prea bună. Din data de 3 încolo, șarmul și carisma voastră se vor accentua. Dacă urmaţi cursuri sau v-aţi programat deplasări peste graniţe sau la mare distanță de casă după data de 5 februarie, pot apărea întârzieri sau amânări.

Începând cu data de 7, abilitățile voastre de comunicare și socializare se potenţează. În intervalul 20-24 februarie, nu vă implicaţi în intrigi și gândiţi-vă foarte bine înainte să emiteți judecăți de valoare pe baza zvonurilor sau a bârfelor! Zilele de 21 și 22 par a fi cele mai reușite din luna aceasta în ceea ce vă privește. Profitaţi de ele la maximum petrecând timp cu persoana iubită și/sau cu cei mici!

Zilele de 25, 26, 27 şi 28 februarie pot veni la pachet cu neînţelegeri pe seama diferențelor de mentalitate dintre voi și interlocutorii voştri. Din data de 26 încolo, vi se pot înmulți ideile despre cum anume vă puteți rotunji veniturile. Bine ar fi totuși să realizaţi la timp că nu toate dintre ele sunt posibile! Investiţi timp și energie doar în cele ce pot fi puse în practică!


Horoscop februarie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti februarie 2017
Nu se recomandă ca în zilele de 1 şi 2 să investiţi sume importante în planuri de viitor și proiecte de grup care nu prezintă nicio garanție. Începând cu data de 3 februarie, se arată noroace de câștig sub forma ocaziilor de a vă fructifica economiile și/sau suplimenta veniturile.

Începând cu data de 7 februarie, sunteţi parcă mai puțin comunicativi/e, preferând în schimb cercurile de prieteni ceva mai restrânse și momentele de singurătate. Încercaţi ca în intervalul 20-24 februarie să nu acordaţi împrumuturi ori să investiți în proiecte care nu prezintă garanţii.

Cheltuielile pot depăși destul de mult profiturile în intervalul 25-28 februarie. Încercaţi să nu intraţi în economii, ci să mai reduceţi din cheltuielile care nu reprezintă priorități! Începând cu data de 26, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor accentua, indiciu că dacă vreţi să ieşiţi în evidență, la sfârşitul lunii ar fi momentul să vă expuneţi mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS